Articolele din categoria ACTUAL:

Automatele de cafea, adevărate bombe cu bacterii periculoase
Automatele de cafea, adevărate bombe cu bacterii periculoase. Doctor: „Pot să dea toxiinfecţii alimentare cu diaree, cu vomă”
Automatele de cafea au devenit o necesitate pentru mulți dintre noi. Oamenii sunt din ce în ce mai ocupați și duc o viață pe fugă, iar aceste automate oferă soluția perfectă pentru a savura băutura preferată pe parcursul zilei fără a pierde timp prețios. Cu toate acestea, automatele de cafea, în ciuda comodității pe care o aduc, pot fi și o sursă de bacterii periculoase, avertizează medicii. 
Disney renunță la termenul de „pitici” din
Alba ca Zăpada rămâne fără pitici. Prințesa va fi independentă și feministă - gigantul Disney, în mijlocul unor noi controverse
Disney a dezvăluit recent detalii despre viitorul film "Albă ca zăpada", care prezintă o abordare neaşteptată şi revizuită a basmului original. În loc de cei şapte pitici cunoscuți, prinţesa va fi înconjurată de şapte "creaturi magice", expresie care a creat o serie de reacții în lumea cinefililor. Cu toate acestea, gigantul media a decis să amâne lansarea filmului până în primăvara anului 2025.
OMV, la un pas de ieșirea din Neptun Deep - Presiunile ascunse făcute de austrieci, elementul-cheie din strategia pe care o au
OMV, la un pas de ieșirea din Neptun Deep - Presiunile ascunse făcute de austrieci, elementul-cheie din strategia pe care o au
Discuțiile tensionate dintre OMV și premierul Marcel Ciolacu, litigiul internațional de la Paris, dar și faptul că valorificarea gazelor din Marea Neagră se va face după 2027 sunt cele trei semne că exploatarea gazelor nu ar mai fi foarte profitabilă pentru compania austriacă, avertizează experții din domeniu. În plus, întârzierea exploatării gazelor aduce prejudicii și sectorului public, atâta vreme cât statul are, potrivit legii, drept de preemțiune. Adică, are prioritate pentru a cumpăra gazele extrase din Marea Neagră. Dacă termenul larg avansat de OMV ar însemna o ezitare, atunci compania austriacă ar avea variante să iasă din contractul de exploatare a gazelor din Marea Neagră, concesiune obținută în urmă cu 23 de ani.
Black Friday la Altex, în perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, în magazinele fizice și online
Sărbătoarea Reducerilor: Black Friday la Altex, în perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, în magazinele fizice și online (P)
Altex, liderul pieței de retail din România, dă startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday. În perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Campania de Black Friday de anul acesta este structurată în trei valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.