EXTERN












Vladimir Putin / Foto: Profi Media
Putin, îmbătat de putere. Discurs plin de patos după ce a obținut al cincilea mandat: Nimeni nu a reușit vreodată să ne zdrobească în istorie VIDEO
Vladimir Putin a declarat, duminică, după ce a obținut un nou mandat de șase în funcția de președinte al Rusiei, că victoria sa va permite țării să devină mai puternică și mai eficientă. Președintele Vladimir Putin a dat asigurări că țara sa nu se va lăsa „intimidată” sau „zdrobită”, după doi ani de conflict în Ucraina și criză cu Occidentul.

EXTERN
















Testul mortal care deconspiră vrăjitoarele se mai practica si azi
Testul mortal care „deconspiră” vrăjitoarele se mai practica si azi. 50 de persoane au murit în doar două luni
În ciuda progresului și modernizării societății contemporane, fenomenul vânătorii de vrăjitoare pare să persiste și în anul 2024, în Angola. Acolo, cel puțin 50 de persoane au pierit în decurs de doar două luni, într-o serie de evenimente tragice, în timp ce comunitatea locală încerca să stabilească dacă aceste victime erau implicate în practici de vrăjitorie sau nu. 

ACTUAL


Alegeri prezidențiale Rusia. Val de incident, în prima zi de votare/ Captură Nexta
Alegeri prezidențiale Rusia. Val de incident, în prima zi de votare: De la secții incendiate cu cocktail Molotov, vopsea verde vărsată în urne și până la pixuri cu cu cerneală care dispare
Prima zi de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia, desfășurate în perioada 15-17 martie, a decurs cu ...peripeții. Cel puțin trei persoane din regiuni diferite ale țării au comis, vineri, atacuri incendiare la secțiile de votare. Toate cele trei atacuri incendiare au fost raportate alături de o serie de incidente în care alegătorii au vărsat vopsea verde în urnele de vot, în regiuni din întreaga țară. Cel puțin șapte persoane au fost reținute pentru vandalism la secțiile de votare. Pe de altă parte, Vladimir Putin nu vrea să își asume niciun vot împotriva sa. În unele secții de votare din Rusia, mai exact regiunile Kursk, și Rostov pe Don, au fost distribuite pixuri speciale cu cerneală care dispare pentru a fi folosite la alegerile prezidențiale din acest weekend. 

EXTERN