POLITICĂ











Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova”. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu se scuză în scandalul iscat de afirmația „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să NU MA JIGNIȚI!". Cum încearcă premierul să repare situația
O gafă pe care Marcel Ciolacu a făcut-o în cadrul unei întâlniri la Timișoara a făcut valuri în spațiul public, iar reacțiile nu au încetat să apară. . În timp ce vorbea despre lucrările de infrastructură din mandatul lui Sorin Grideanu, șeful guvernului a afirmat că "Buzău nu este în Moldova (...) vă rog NU MA JIGNIȚI". O asociație i-a cerut premierului explicații, iar acesta a făcut o postare pe pagina oficială de Facebook prin care își cere scuze și explică faptul că declarațiile sale nu au fost rău voitoare.

ACTUAL







Bătălia pentru Primăria Capitalei. Firea: „Nu am vorbit cu Piedone”. Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă”
Bătălia pentru Primăria Capitalei. Firea: „Nu am vorbit cu Piedone”. Ciolacu: „Am încheiat orice dialog și orice ofertă”
Gabriela Firea - candidatul Partidului Social Democrat pentru Primăria Capitalei susține că nu a discutat cu Cristian Popescu Piedone despre o eventuală retragere a lui din cursa electorală și că bucureștenii sunt cei care vor decide. Mai mult, Firea susține că în ultima ședință a coaliției s-a decis că ea este cea mai bună variantă pentru Capitală. Și Marcel Ciolacu a declarat că a închis orice discuții cu candidatul pe care Nicușor Dan îl vede ca singura amenințare pentru el în alegerile locale. 

ACTUAL












Mara Mares
„Europa în fiecare localitate”, campanie organizată de tinerii liberali înainte de alegerile de pe 9 iunie. Ce presupune aceasta
În această perioadă în care ne pregătim pentru alegerile locale și europarlamentare, Tineretul Național Liberal a dat startul unei campanii de informare si promovare a beneficiilor UE, la nivel național, intitulată “Europa în fiecare localitate”, a spus președinta TNL, Mara Mareș, la Iași, în cadrul conferinței regionale „Europa în fiecare localitate”. 

ACTUAL