Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii

Legile puterii: Klaus Iohannis a decis să ia taurul de coarne. Pensiile vor fi majorate din nou în 2022

După o lungă perioadă în care am așteptat de la Palatul Cotroceni acțiuni ferme, iată că președintele Klaus Iohannis a decis să ia taurul de coarne. Șeful statului a avut astăzi cel mai bun discurs al mandatului și a transmis politicienilor că trebuie să mai și guverneze. În interesul poporului sărăcit pe zi ce trece și împovărat cu mai multe griji ca niciodată. Comandantul suprem a trasat liniile clare în care trebuie să se încadreze cabinetul Ciucă, în perioada următoare. Cu o criză ce se transformă în uragan de categoria 5, misiunea generalului de armată care conduce acum țara nu pare a fi una ușoară. 

Editoriale

Alexandra Păcuraru

LEGILE PUTERII. Duhul Sfânt nu este dăruit numai Bisericii în ansamblu, ci și fiecărui creștin în parte, cu darurile sale
Rusaliile sunt și o sărbătoare de mulțumire pentru harul Mirului. Dar unde mai e iubirea, când ura, invidia, desfrânarea, minciuna și egoismul ne întunecă gândurile? Când vedem că sunt unii care se bucură când văd că o biserică urmează să fie dărâmată... când vedem că semnul crucii este folosit pe post de sperietoare pe litoral, iar podurile plătite cu bani grei din fondurile comunității se surpă sub noi... 

ULTIMELE STIRINovak Katalin și Kelemen Hunor
Alexandra Păcuraru: Domnule Ciolacu, domnule Ciucă, scoateți de urgență UDMR de la guvernare!
Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii "Legile Puterii" de la Realitatea Plus, le solicită public premierului Nicolae Ciucă și liderului PSD Marcel Ciolacu să elimine UDMR din coaliția de guvernământ. Demersul vine ca urmare a reacției liderilor Uniunii după declarațiile controversate făcute de președintele Ungariei în cursul unei vizite pe care a făcut-o, la finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca și Alba Iulia. 

ULTIMELE STIRI
Foto arhivă
Marinela Mititelu: „De ce la noi mall-ul bate școala”
Vestea că școlile se redeschid dacă personalul școlii este vaccinat în proporție de minimum 60% a provocat  un tsunami de critici. Care mai de care specialist în dat cu părerea a început să dea cu pietre: ba că decizia nu face decât să-i asmute pe părinți împotriva profesorilor nevaccinați, ba că procentul e mic și că nu reduce riscul infectării cu SARS-COV 2, ba că iar sunt discriminați săracii români, ba că nu sunt lăsați să aleagă. 

ULTIMELE STIRIRefacerea alianței, formula câștigătoare
SEMNAL DE ALARMĂ pentru PNL: la un pas de un TSUNAMI politic, cu girul PSD. Refacerea alianței, formula câștigătoare
Tot mai multe voci din PNL cheamă la refacerea alianței cu USR și UDMR. Un pas natural ar fi, spun acestea, revenirea la Coaliția de guvernare. Un lucru e cert, însă: indiferent de calculele politice, partidul trebuie să dea dovadă de flexibilitate în negocieri. Alianța cu PSD, atrag atenția aceleași voci, ar distruge PNL. Și, cel mai probabil, iremediabil!

ULTIMELE STIRI