Ultimele Stiri
Editoriale

Alexandra Păcuraru, realizatoarea emisiunii Legile Puterii
Legile puterii: Klaus Iohannis a decis să ia taurul de coarne. Pensiile vor fi majorate din nou în 2022
După o lungă perioadă în care am așteptat de la Palatul Cotroceni acțiuni ferme, iată că președintele Klaus Iohannis a decis să ia taurul de coarne. Șeful statului a avut astăzi cel mai bun discurs al mandatului și a transmis politicienilor că trebuie să mai și guverneze. În interesul poporului sărăcit pe zi ce trece și împovărat cu mai multe griji ca niciodată. Comandantul suprem a trasat liniile clare în care trebuie să se încadreze cabinetul Ciucă, în perioada următoare. Cu o criză ce se transformă în uragan de categoria 5, misiunea generalului de armată care conduce acum țara nu pare a fi una ușoară. 

Alexandra Păcuraru
Legile Puterii | Peste 31.000 de soldați ruși, pe conștiința lui Putin. Foamea, arma Moscovei
În aceste vremuri grele pentru noi toți ar trebui sa ne apreciem, sa petrecem mai mult timp de calitate cu persoane dragi sufletului nostru, sa investim în amintirile noastre și plăcerile simple. Avem nevoie să ne deconectăm de la supărări, vești triste, știri alarmiste, prognoze pesimiste. Să călătorim cât avem ocazia, să vizităm locuri noi, să gustăm o mâncare bună, să bem un vin de calitate, să râdem, să ne bucurăm, să trăim!

 Alexandra Păcuraru, realizatoare emisiunea Legile Puterii
Legile Puterii: În România, 150 de MII de copii adorm flămânzi. Dacă statul nu intervine ferm, sărăcia va fi lăsată moștenire
La mulți ani de ziua copiilor! La mulți ani copilului din noi! Astăzi este o zi foarte importantă pentru mine, în calitatea mea de fiică și apoi de mamă; așa cum sunt convinsă că este o zi importantă pentru fiecare dintre dumneavoastră. Vârsta este doar o cifră, iar copilul rămâne copil chiar dacă trupul îmbracă haina neputinței si pantofii bătrâneților grele. Am văzut o poză a unui senior în baston ce își privea propria umbră, în care se ascundea copilul din el! Sa trimitem recunoștință celor ce ne iubesc, celor pe care îi iubim, celor de care ne-am atașat în acest destin și cărora le-am devenit totul!

Alexandra Păcuraru, realizatoare emisiunea Legile Puterii
Legile Puterii: „Micul Putin” Viktor Orban, victorie cinică în UE pusă pe tavă criminalilor de la Kremlin
În timp ce Putin își intensifică teroarea peste Ucraina și folosește hrana ca șantaj la nivel mondial, aliații din Vest par să nu ajungă la un consens. Kremlinul poate că nu a reușit să captureze Kievul, dar a bifat o victorie la fel de importantă. Budapesta, vasală a regimului de la Moscova, trădează în fiecare zi crezul UE și NATO. Acest mic Putin, numit Viktor Orban, se opune fără nerușinare efortului comun al întregii lumi civilizate care încearcă sa oprească măcelul sângeros, genocidul la scară nemaivăzută din cel de-al doilea război mondial și violurile pe care "eroii" ruși le comit în țara vecină nouă.

Stiri Politice

Bogdan Aurescu
Bogdan Aurescu, la Madrid: România este un promotor activ al politicii de parteneriate a NATO, instrumente esenţiale în promovarea stabilităţii
Ministrul Bogdan Aurescu a subliniat, la o sesiune informală de lucru a miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice, că România este un promotor activ al politicii de parteneriate a NATO, arătând că acestea sunt instrumente esenţiale în promovarea stabilităţii atât pentru membrii, cât şi pentru statele din imediata vecinătate a Alianţei.Stiri Economice
Angajați de la bancă, JAF de peste 23 de milioane de lei din banii de PENSII / Foto: Inquam Photos
Angajați de la bancă, JAF de peste 23 de milioane de lei din banii de PENSII
Percheziții de amploare, la această oră, într-un dosar de delapidare. Persoane cu funcții de conducere într-o bancă ar fi furat 23,5 de milioane de lei din banii de pensii. Potrivit Realitatea PLUS, este vorba despre directoarea executivă a fondului de pensii, concubinul ei și contabila unității bancare.  În replică, BRD Pensii susține că acționariatul au pus banii inapoi în conturi cât să acopere suma furată.

Stiri Actuale


Aglomeratie pe aeroportul Otopeni
Scandal monstru pe Aeroportul Otopeni. Cum sunt umiliți românii după ce zborurile au fost anulate - VIDEO
Scandal monstru pe Aeroportul Otopeni, din Capitală, joi după amiază. Sute de pasageri sunt umiliți și împiedicați să plece în concediu sau la muncă în străinătate, după ce au stat la cozi interminabile din cauza conducerii celui mai mare aeroport din țară, care a făcut restructurări pe bandă rulantă. Ca și cum timpul și nervii irosiți pe aeroport n-ar fi fost de ajuns, oamenii au aflat, chiar înainte de a se urca în avion, că zborul a fost anulat.Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport

Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Impresara Anamaria Prodan a postat recent pe contul ei de Instagram o scrisoare surprinzătoare primită tocmai de la Traian Băsescu. Scrisoarea este redactată chiar de mână și e datată în aprilie 2020. Fostul președinte al țării îi adresează numai cuvinte de laudă pentru cariera sa dar și pentru căsnicia cu Laurențiu Reghecampf de la acel moment.