Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

3 zodii care își vor atinge obiectivul pentru acest an în perioada 23-30 aprilie/ unsplash.com
3 zodii care își vor atinge obiectivul pentru acest an în perioada 23-30 aprilie. Vezi dacă ești unul dintre norocoși
3 zodii care își vor atinge obiectivul pentru 2024 între 23 și 30 aprilie. În lumea astrologiei, unele perioade sunt mai favorabile pentru anumite zodii să își atingă obiectivele și să facă progrese semnificative în viață. Între 23 și 30 aprilie 2024, trei zodii se vor afla sub influența unor aspecte astrale care le vor sprijini în realizarea scopurilor lor. Aici sunt acele zodii și cum se pot pregăti pentru această perioadă propice.
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap./ Foto: Inquam Photos
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap. Conflictul a pornit de la soția agresorului
Un bărbat din Teleorman a fost reţinut de poliție, după ce l-a pus la pământ pe un alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul se pare că a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului. Anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.
Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”
Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”
Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea, anunţată drept candidatul social-democraţilor la Primăria Capitalei, va câştiga alegerile de la Bucureşti pentru funcţia de primar general şi a precizat că, marţi după-amiză, va avea o întâlnire cu aceasta pentru a stabili, între alte, şi momentul depunerii candidaturii la Biroul Electoral Municipal.
Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu, anunț bombă! Noi înregistrări care dovedesc legătura dintre ROMPREST și Statul paralel, prezentate, marți seară, de la ora 21.00: "E un moment istoric"
Realitatea PLUS continua lupta pentru destructurarea Statului Paralel, in spatele caruia se afla personaje cheia din Servicii, si aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a anuntat, marti, ca a pregatit noi inregistrari si probe suplimentare care dovedesc legatura dintre Romprest si Florian Coldea. Acestea vor fi prezentate, in exclusiviate, in editia din aceasta seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la ora 21.00, urmand ca in cursul zilei de miercuri sa inregistreze si un interviu cu omul de afaceri Catalin Hideg, denuntatorul lui Florian Coldea si al lui Dumitru Dumbrava. "Este un moment istoric in care DNA-ul, cat si celelalte institutii ale statului, cat si SRI-ul, pot dovedi ca acest Stat paralel poate fi destructurat", a transmis Anca Alexandrescu.
Conserva de peste
Cum poți face botulism de la o simplă conservă de pește și ce trebuie să faci ca să te ferești
Botulismul este o afecțiune gravă, cauzată de toxina botulinică, care poate fi fatală dacă nu este tratată rapid și corespunzător. Unul dintre modurile în care această toxină poate intra în organism este prin consumul de alimente conservate inadecvat, inclusiv conserva de pește. Iată cum se poate întâmpla acest lucru și ce măsuri se pot lua pentru a preveni o astfel de situație.
justiție
Sentință într-un caz tras la indigo cu dosarul lui Vlad Pascu. Pedeapsa primită de șoferul de 19 ani care a spulberat 6 tineri, pe o trecere de pietoni din Petroșani
Avem o nouă situație trasă la indigo cu cazul ucigașului drogat din 2 Mai. Șoferul de 19 ani, cel care în decembrie anul trecut circula cu 140 de kilometri pe oră și a spulberat șase copii pe trecerea de pietoni, și-a aflat pedeapsa. Claudiu Nițariu a fost judecat pentru omor, după ce una dintre victime a decedat la spital. 
Legumele care iti ingroasa sangele
Un medic trage semnalul de alarmă: Aceste legume îngroașă sângele. Cazurile în care trebuie să le eliminăm din alimentație
În fața unei probleme grave precum hipercoagulabilitatea (îngroșarea sângelui), un medic atrage atenția asupra unor legume care ar putea agrava această situație. Recent, s-a aflat că există cazuri în care este necesar să eliminăm anumite legume din alimentație, deoarece acestea pot contribui la îngroșarea sângelui și pot agrava problema hipercoagulabilității.
Paul Stănescu/ Arhivă foto
Cum explică liderii PSD despărțirea Coaliției de medicul Cătălin Cîrstoiu: Am avut o intenție bună, dar lucrurile au luat-o în altă parte
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat marți, la Parlament, că liderii Coaliției s-au „despărțit prietenește” de medicul Cătălin Cîrstoiu. Stănescu mai spune că PSD și PNL au avut o intenție bună atunci când au luat decizia unei candidaturi comune la Capitală în persoana medicului, dar lucrurile „au luat o direcție greșită”, iar lipsa de experiență a lui Cîrstoiu s-a văzut. Liderul PSD a recunoscut că „s-a făcut o greșeală”, dar aceasta este asumată de toți liderii Coaliției. Și prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că responsabilitatea deciziei aparține celor două partide. „Pe toate analizele făcute de noi toţi, în modul ăsta maximizăm cel mai mult scorul politic. (…) Nu a decis Marcel Ciolacu. Au decis cele două partide. Partide, nu lideri”, a afirmat Sorin Grindeanu.
Bărbat cu botulism, internat la Secţia Infecţioase a Spitalului din Ploieşti, după ce ar fi mâncat două conserve de peşte/ Arhivă foto
Bărbat cu botulism, internat la Secţia Infecţioase a Spitalului din Ploieşti, după ce ar fi mâncat două conserve de peşte. Cums e simte
Un bărbat de 51 de ani este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, Secţia Boli Infecţioase, cu botulism.  Bărbatul s-ar fi ales cu boala după ce ar fi mâncat două conserve de pește. Medicii spun că starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit după ce i-au fost administrate două doze de antitoxină botulinică aduse de la Spitalul de Boli Infecţioase din Chişinău.
11 persoane, trimise în judecată sub control judiciar într-un dosar de camătă/ Arhivă foto
11 persoane, trimise în judecată sub control judiciar într-un dosar de camătă
11 persoane inculpate pentru infracţiuni de camătă şi influenţarea declaraţiilor au fost trimise în judecată sub control judiciar. Potrivit anchetatorilor, cămătarii au împrumutat diverse persoane fizice cu sume cuprinse între 6.000 euro şi 50.000 euro. Pentru acești bani, se percepeau dobânzi lunare cuprinse între 4% - 15%. Pentru a fi siguri că îşi recuperează banii, cămătarii încheiau documente care le dădeau drepturi asupra imobilelor puse gaj.