Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Aglomeratie pe aeroportul Otopeni
Scandal monstru pe Aeroportul Otopeni. Cum sunt umiliți românii după ce zborurile au fost anulate - VIDEO
Scandal monstru pe Aeroportul Otopeni, din Capitală, joi după amiază. Sute de pasageri sunt umiliți și împiedicați să plece în concediu sau la muncă în străinătate, după ce au stat la cozi interminabile din cauza conducerii celui mai mare aeroport din țară, care a făcut restructurări pe bandă rulantă. Ca și cum timpul și nervii irosiți pe aeroport n-ar fi fost de ajuns, oamenii au aflat, chiar înainte de a se urca în avion, că zborul a fost anulat.
Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Impresara Anamaria Prodan a postat recent pe contul ei de Instagram o scrisoare surprinzătoare primită tocmai de la Traian Băsescu. Scrisoarea este redactată chiar de mână și e datată în aprilie 2020. Fostul președinte al țării îi adresează numai cuvinte de laudă pentru cariera sa dar și pentru căsnicia cu Laurențiu Reghecampf de la acel moment.
Bogdan Aurescu
Bogdan Aurescu, la Madrid: România este un promotor activ al politicii de parteneriate a NATO, instrumente esenţiale în promovarea stabilităţii
Ministrul Bogdan Aurescu a subliniat, la o sesiune informală de lucru a miniştrilor Afacerilor Externe din statele membre ale Alianţei Nord-Atlantice, că România este un promotor activ al politicii de parteneriate a NATO, arătând că acestea sunt instrumente esenţiale în promovarea stabilităţii atât pentru membrii, cât şi pentru statele din imediata vecinătate a Alianţei.