ACTUAL











Joko Widodo și Vladimir Putin / Foto: NEXTA Twitter
Putin a primit un MESAJ de la Zelenski: conținutul acestuia, un MISTER. Cine este MESAGERUL
Preşedintele indonezian Joko Widodo a anunţat, joi, că i-a transmis omologului său rus Vladimir Putin un mesaj din partea liderului ucrainean Volodimir Zelenski. Conţinutul mesajului rămâne, însă, un mister, și asta deoarece oficialul de la Jakarta nu nu l-a făcut public. În schimb, Widodo a spus că, în conversația avută cu liderul de la Kremlin, și-a exprimat disponibilitatea de a contribui la începerea „comunicării” între cei doi președinți, relatează NEXTA.

ACTUAL






Omul care l-a împroprietărit pe Cîțu, răsplătit cu funcții
Omul care l-a împroprietărit pe Cîțu, răsplătit cu funcții. Secretarul general al Guvernului: Totul este ILEGAL
Cătălin-Constantin Nadolu, omul protejat de Florin Cîțu, a fost pus ilegal în mai multe funcții. El a ajuns director general gradul 2 în Secretariatul General al Guvernului (SGG), prin transfer de la Consiliul Județean Ilfov, deși era în stare de incompatibilitate. Nadolu a ocupat alte două funcții manageriale de prim-rang la două companii naționale importante din sectorul energetic, care se află sub controlul Guvernului României: director general al SMART SA și director general al TRANSELECTRICA SA.

ACTUAL








CULTURĂ





EDUCAŢIE





MEDIU





SOCIAL





SĂNĂTATE





ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE

Sistemul NASAMS / Foto: defenseromania.ro
Cum ar putea Ucraina să distrugă forța aeriană a lui Putin: ARMA care va schimba soarta războiului
Cum Rusia a avansat în regiunea Donbas, iar Vladimir Putin nu a dat niciun semn că războiul s-ar termina prea curând, Ucraina trebuie să găsească noi soluții pentru a distruge forța aeriană a Rusiei. Analiștii susțin că acest lucru poate fi posibil odată cu trimiterea sistemului avansat de apărare antirachetă NASAMS către Kiev de Statele Unite.