Articolele din categoria ACTUAL:

Sorin Grindeanu și Dorinel Umbrărescu
Grindeanu cere deschiderea Podului de la Brăila și pe timpul nopții. Noi osanale pentru Umbrărescu. Declarație șoc despre siguranța pasagerilor în trafic
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o inspecție la podul peste Dunăre de la Brăila, acolo unde, în ultima perioadă, au apărut mai multe probleme. Acesta a cerut ca traficul rutier să nu mai fie închis noaptea deoarece constructorii nu au reușit să demonteze macaralele. Nici de această dată nu a ratat ocazia să-i aducă osanale constructorului Dorinel Umbrărescu.
Vladimir Putin (2022 - Profimedia)
Putin NU mai are niciun secret! Experții japonezi au aflat adevărul despre dublurile sale - Când a apărut ultima dată în public liderul rus
Subiectul privind dublurile liderului rus Vladimir Putin s-a aflat în ultimii ani în centrul atenției, dând naștere la numeroase speculații și alimentând tot felul de teorii, care mai de care fanteziste. Deși nici până în ziua de astăzi nu se cunoaște cu certitudine adevărul, un sâmbure de adevăr există cu siguranță în spatele acestora. la această concluzie par să fi ajuns și experții japonezi în recunoașterea facială și identificarea vocii. 
Tensiuni între Poliția Română și susținătorii drepturilor palestinienilor   / Foto: INQUAM/George Călin
Tensiuni între Poliția Română și susținătorii drepturilor palestinienilor - Activiștii chemați la audieri acuză presiunile oamenilor legii
Sunt tensiuni între poliție și susținătorii din România ai drepturilor palestinienilor. Acuzații dure au fost formulate la adresa oamenilor legii după ce mai mulți activiști au fost chemați să dea explicații la Poliție. Inspectoratul General al Poliției Române a transmis miercuri, 1 noiembrie, mai multe precizări după acuzațiile formulate.
O tânără artistă dintr-o localitate bihoreană s-a sinucis în Ungaria
O tânără artistă dintr-o localitate bihoreană s-a sinucis în Ungaria. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului
Sfârșit tragic pentru o artistă româncă. O bihoreancă de 23 de ani a fost găsită spânzurată în Budapesta. Făcea masterul în capitala Ungariei și era cunoscută pentru interpretările ei la chitară, dar și pentru poeziile emoționante pe care le compunea. Mama sa, poștaș de meserie, nu are bani pentru repatrierea trupului, iar apropiații i-au sărit în ajutor. 
Kelemen Hunor / Foto: Inquam Photos
Kelemen Hunor: Niciodată, nici un Guvern nu și-a bătut joc în halul ăsta
​Termenul pentru adoptarea legii pensiilor în Parlament este cam scurt, a declarat miercuri, la RFI, preşedintele UDMR Kelemen Hunor, după ce premierul Marcel Ciolacu a anunţat că documentul ar putea fi adoptat până pe 20 noiembrie, în procedură de urgenţă. Niciodată, nici un Guvern nu şi-a bătut joc în halul ăsta de Parlament, a afirmat acesta, despre lipsa rectificării bugetare, adăugând că ”prin hotărâri de Guvern se distribuie banii iar asta înseamnă că lipseşte transparenţa şi lipseşte controlul parlamentar”.
MAE
MAE publică o atenționare de călătorie în Franța - Circulația mai multor trenuri va fi oprită - Care este motivul
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că METEO FRANCE a anunţat un cod portocaliu de vânt, ploi abundente şi inundaţii pentru 5 departamente din nordul ţării. Pentru garantarea siguranţei pasagerilor, va fi oprită circulaţia mai multor trenuri, în zilele de 01 şi 02 noiembrie, arată ministerul.