Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, joi 2 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, joi, 2 noiembrie 2023. Patru zodii vor da lovitura cu ajutorul norocosului Jupiter. Planuri mărețe și strategii ambitioase, încurajate de astre
Horoscopul zilei, joi 2 noiembrie 2023. Intrăm într-o zi cu o energie pozitivă și favorabilă pentru colaborare și comunicare, încurajată de trigonul dintre Luna, care este într-o poziție emoțională sensibilă în Rac și Soarele care se află într-un semn puternic de Scorpion. În acest moment, alegerile noastre pot fi influențate de oamenii din jurul nostru, iar atenția se îndreaptă către prioritățile și valorile comune.
 Horoscop TAROT lunar NOIEMBRIE 2023. Mesajul cărților de tarot pentru toate zodiile
Horoscop TAROT lunar NOIEMBRIE 2023. Mesajul cărților de tarot pentru toate zodiile
Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.
2024, Anul Dragonului de Lemn
2024, Anul Dragonului de Lemn: Cele mai importante predicții de la înțelepții din orient pentru toate semnele zodiacale
Anul Dragonului de Lemn este unul dintre cele mai așteptate momente pentru cei pasionați de zodiacul chinezesc. Acest an aduce cu sine o serie de schimbări și transformări, atât în plan personal, cât și în plan social și economic. Potrivit astrologilor chinezi, dragonul este un simbol puternic și nobil, care poate aduce noroc și succes celor care îl urmează. Prin urmare, pentru cei care cred în puterea zodiacului, anul viitor se anunță a fi unul plin de oportunități și de realizări importante. 
Legea PENSIILOR. Cum se majorează veniturilor bunicilor, din ianuarie 2024 - Recalcularea, în septembrie / INTERVIU EXCLUSIV cu șeful Casei de Pensii Exclusiv
Legea PENSIILOR. Cum se majorează veniturile bunicilor, din ianuarie 2024 - Recalcularea, în septembrie / INTERVIU EXCLUSIV cu șeful Casei de Pensii
Toate pensiile vor crește de la 1 ianuarie 2024 cu 13,8%, noua formulă de calcul va elimina toate inechitățile din sistem, iar la 1 septembrie 2024 - momentul în care intră în vigoare reforma din sistemul public de pensii - seniorii din țara noastră vor primi pensiile recalculate. Este anunțul făcut în exclusivitate de șeful Casei de Pensii, la Realitatea PLUS, după publicarea proiectului în transparență. Daniel Baciu spune că legea vine și cu o noutate: la calculul pensiei se va ține cont și de sporuri, al treisprezecelea salariu, plata cu ora, dar și premiile câștigate pentru care s-au plătit dări la stat. 
Băiețelul din clipul provaccinare difuzat în Israel a murit. Foto: Captură YouTube
Băiețelul din clipul provaccinare difuzat în Israel a murit. Diagnosticul: Infarct, la numai 8 ani
Yonatan Moshe Erlichman, copilul cunoscut în tot Israelul pentru apariția sa în clipul care promova vaccinarea împotriva Covid-19, a murit  la câteva zile după ce a fost internat la camera de urgență a Spitalului Hadassah-Mount-Scopus din Ierusalim. Cazul micuțului a stârnit atenția publicului prin faptul că era cunoscut drept un copil sănătos, fără probleme medicale, și nimic nu părea să prevestească un atac de cord la o vârstă atât de fragedă.
Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate. Foto: Profimedia
Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate în această seară între orele 19.00 si 22.00. Care este motivul pentru acest blocaj
Românii care se pregăteau să zboare în această seară cu Turkish Airlines s-au văzut puși într-o situație fără precedent: Zborurile operate de compania aeriană turcească au fost anulate. Conform primelor informații, situația a fost cauzată de faptul că sistemul informatic al companiei nu mai funcționează, motiv pentru care nu mai are acces la listele de pasageri.