Articolele din categoria ACTUAL:

Black Friday la Altex, în perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, în magazinele fizice și online
Sărbătoarea Reducerilor: Black Friday la Altex, în perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, în magazinele fizice și online (P)
Altex, liderul pieței de retail din România, dă startul celei mai așteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday. În perioada 2 noiembrie – 22 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex și Media Galaxy din toată țara, cât și online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicația mobilă Altex. Campania de Black Friday de anul acesta este structurată în trei valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.
Să treci la noile modele de iPhone 15 sau să mai aștepți?
Să treci la noile modele de iPhone 15 sau să mai aștepți? (P)
Nici nu s-au lansat bine noile modele de iPhone 15 că deja oamenii s-au împărțit în două tabere. Desigur, unii adoră noile modele de telefoane, iar ceilalți au ceva de obiectat cu privire la ele. În orice caz, indiferent de tabăra din care faci parte, cei de la Apple au reușit din nou să împartă lumea, așa cum știu ei cel mai bine. Gândește-te puțin, la fiecare lansare de iPhone s-a întâmplat asta. Hai să luăm ca exemplu lansarea lui iPhone 6 care a fost acum niște ani de zile. Acel telefon a venit cu un design nou, iar lumea fie l-a adorat, fie au avut ceva de comentat. Îți dăm un exemplu și mai din trecut, este vorba despre iPhone-ul 4 care și el a venit cu un design nou, iar lumea a fost împărțită în două. Și exemplele pot continua, dar nu despre asta este articolul de astăzi.
Caravana România Suverană, lângă cei fără acces la sănătate - Spitalul mobil AUR, consultații gratuite - Cardiologie, Oftalmologie, alte analize, din sat în sat
Caravana România Suverană, lângă cei fără acces la sănătate - Spitalul mobil AUR, consultații gratuite - Cardiologie, Oftalmologie, alte analize, din sat în sat
Continuă analizele pentru românii din toată țara. Caravana România Suverană, alături de Spitalul mobil AUR a străbătut deja 15 județe din țară, iar acum se află de câteva zile în Oltenia. Sute de persoane au format cozi pentru analize gratuite și consultații medicale diferite. Pensionarii care trăiesc cu sume de nici 1.200 de lei pe lună au dat de veste din poartă în poartă că medicii au venit să îi consulte. 
Coronavirus
Situația infectărilor cu COVID-19, la final de octombrie. Putem răsufla ușurați? - Cifrele făcute publice de Ministerul Sănătății
În săptămâna 23 - 29 octombrie, au fost înregistrate 5.030 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, mai puţine decât în săptămâna precedentă, când au fost 6.404 de cazuri noi de infectare. Potrivit celor mai noi date făcute publice de MS, din cei 837 de pacienţi internaţi în spitalele din țară, 87 sunt copii. Cât privește situația deceselor cauzate de această infecție virală, în ultima săptămână au fost înregistrate 38 astfel de cazuri.
RetuRo
Zeci de noi locuri de muncă după ce RetuRo deschide a treia fabrică aflată în Bacău
RetuRO, compania care se ocupă de gestionarea ambalajelor de băuturi în România, aduce vești pozitive pentru comunitatea din Bacău. Cu deschiderea unei noi fabrici în județ, RetuRO va crea 70 de noi locuri de muncă și va contribui la eforturile de reciclare a ambalajelor de băuturi. Această inițiativă este parte a unui angajament mai larg de a proteja mediul înconjurător și de a genera o dezvoltare economică sustenabilă în regiune.
Ion Iliescu/ Captură video
Dosarul Revoluției. Detalii incredibile din anchetă: cum încearcă să-l scape avocații pe Ion Iliescu
Apar detalii incredibile din ancheta Revoluției care îl vizează pe fostul președinte Ion Iliescu. Avocații acestuia critică "insistența deosebită a procurorilor militari în rechizitoriu asupra sintagmei psihoză securist-teroristă". Mai exact, apărătorii fostului președinte al României arată că nu văd legătura dintre discursurile lui Ion Iliescu din decembrie 1989, în care acesta se referea la grupurile de teroriști, și haosul creat după fuga lui Nicolae Ceaușescu.