Articolele din categoria ACTUAL:

Ozempic/Profimedia
Doze falsificate ale unor medicamente pentru diabet, folosite și în tratarea obezității, descoperite în Belgia! Probleme similare și în Germania și Austria
Autoritatea belgiană de reglementare în domeniul medicamentelor a anunţat că a confiscat doze contrafăcute de semaglutidă, ingredientul activ al popularelor medicamente pentru obezitate Wegovy şi Ozempic, în care stilourile injectoare conţineau insulină. Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a emis, la finalul lunii octombrie, o alertă medicală precizând că un medicament folosit pentru diabet, dar care a devenit celebru datorită rezultatelor pe care le-ar avea și în curele de slăbit, a fost falsificat. Inițial au au fost sesizate nereguli sunt Germania și Austria. 
Horoscopul zilei, marti 31 octombrie 2023
Horoscopul zilei, marți, 31 octombrie 2023. Astrele le pun bețe în roate unor zodii. Ce arsenal au pentru a trece peste obstacole?
Astăzi, marti 31 octombrie 2023, schimbările vin în centrul atenției, deoarece Luna sensibilă se întâlnește cu transformatorul Pluto, permițându-ne să facem schimbări radicale fără să ne simțim neliniștiți. Această conjuncție planetară poate oferi sprijinul de care avem nevoie pentru a ne atinge obiectivele și pentru a face schimbări pozitive în viața noastră.
Testul cu pisici îți propune să dezvăluie aspecte neștiute ale personalității tale
Ce pisică ai vrea să adopți? Răspunsul îți va dezvălui aspecte neștiute ale personalității tale
Dacă ai alege să adopți o pisică, probabil că ai căuta una care să fie perfectă pentru tine. Dar, ai considerat vreodată faptul că pisica pe care o alegi ar putea spune multe despre propria ta personalitate? Această întrebare este motivul pentru care am pregătit acest test de personalitate, utilizând patru pisici diferite pentru a ajuta la determinarea aspectelor neștiute ale personalității tale.
Băuturile energizante, INTERZISE la comercializare minorilor - Proiectul a fost adoptat de Senat
Băuturile energizante, INTERZISE la comercializare minorilor - Proiectul a fost adoptat de Senat
Plenul Senatului a adoptat, luni, un proiect care vizează stabilirea unor măsuri de prevenire şi combatere a efectelor consumului de băuturi energizante de către populaţie, prin interzicerea comercializării acestora sau a derivatelor lor către minori, prin desfăşurarea de activităţi de informare şi educare a consumatorilor cu privire la efectele nocive ale acestui tip de consum asupra sănătăţii.
Mantra lunii noiembrie, în funcție de zodie
Mantra lunii noiembrie, în funcție de zodie. Cuvintele care îți vor da putere să mergi mai departe și te vor scoate din orice încurcătură
Siguranța și încrederea în sine sunt esențiale în lumea noastră dinamică, iar mantra este o metodă simplă și puternică de a-ți crește energia pozitivă și de a acorda atenție vibrațiilor tale interioare. Fie că te confrunți cu provocări personale sau profesionale, mantra te poate ajuta să îți controlezi gândurile și emoțiile, să te concentrezi pe ceea ce contează și să te hrănești cu energia pozitivă de care ai nevoie.
Hormonii care provoacă îngrășarea - cum să-i blochezi pentru a ajunge la greutatea ideală
Hormonii care provoacă îngrășarea - cum să-i blochezi pentru a ajunge la greutatea ideală
Hormonii de îngrășare sunt enzime produse natural de corpul uman care joacă un rol cheie în reglarea metabolismului și creșterea în greutate. Acești hormoni sunt responsabili pentru semnalarea corpului să stocheze grăsime și pot fi declanșați de diverse factori, cum ar fi alimentația proastă, sedentarismul sau stresul, creând astfel un cerc vicios care poate duce la acumularea excesivă de grăsimi.