Articolele din categoria ACTUAL:

Grătar - imagine de arhivă
Paznicul unei parcări din Austria, snopit în bătaie și amenințat cu moartea de 2 șoferi de TIR români! Ce i-a deranjat pe bărbați
Doi șoferi de TIR români au fost arestați în Austria după ce l-au bătut pe paznicul unei parcări. Mai mult, aceștia l-au amenințat pe bărbat cu un cuțit, susținând că îl vor ucide. Nemulțumirea românilor a pornit de la faptul că angajatul companiei de securitate ce se ocupa de parcarea respectivă le-a cerut să stingă grătarul pe care îl aprinseseră între camioane.
Răniți Crevedia/ Inquam Photos/Octav Ganea
Răniți explozii Crevedia. Doi dintre pacienții transferați în Italia, revin în țară pentru a-și continua tratamentul. Anunțul ministrului Rafila
Cei doi pacienţi care au fost transferaţi în Italia după exploziile repetate de la Crevedia în timpul cărora 6 oameni și-au pierdut viața, unul dintre ei cu peste 80% din suprafaţa corporală arsă, se întorc, luni, în România şi vor continua tratamentul la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara, potrivit anunțulșui făcut de ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila.
Incendiu casă/ Captură foto: Bistrițeanul.ro
O casă din Bistrița Năsăud a fost mistuită de flăcări! Incendiul, provocat de un copil care s-ar fi jucat cu o brichetă
O casă dintr-o localitate bistriţeană a fost complet distrusă, luni, în urma unui incendiu violent. Din primele informații, se pare că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un copil care s-ar fi jucat cu o brichetă şi a dat foc unui pat. Incendiul ar fi putut produce pagube și mai mari, și asta deoarece în casă se aflau două butelii. Una dintre ele a explodat, iar cea de-a doua a fost scoasă la timp din casă de pompierii sosiți la fața locului. Intervenția acestora a fost vitală pentru ca focul să nu se extindă și la alte case. 
Sorin Grindeanu și Dorinel Umbrărescu
Tragedia de la Călimănești, cu 4 morți, evitată la secundă - Dezvăluiri incredibile: Firma lui Umbrărescu a mai perforat o conductă de gaz - CINE l-a acoperit
După explozia devastatoare de pe Autostrada Moldovei, în urma căreia 4 oameni au murit arși de vii, iese la iveală un incident asemănător care s-a păstrat la secret, relatează Realitatea PLUS. Cu două luni înainte să fie perforată conducta de gaz în timpul lucrărilor, angajații aceleiași firme au mai fisurat un gazoduct. Totul în timp ce muncitorii continuau să facă lucrări neautorizate la nici 20 de kilometri distanță de la tragedia de la Călimănești, cu 4 morți și 5 răniți, din 21 septembrie. 
Înșelătorie prin metoda accidentul/ Arhivă foto
Rețea de înșelătorie coordonată din spatele gratiilor de un deținut condamnat la 30 de ani de închisoare! Metoda prin care lăsa victimele fără bani
Un bărbat în vârstă de 45 de ani, condamnat pentru omor şi alte fapte cu violenţă și aflat în penitenciar de 23  de ani, a reuşit să înşele mai multe persoane cu mii de euro, zeci de mii de lei şi bijuterii, folosind deja-celebra metodă a „Accidentului”. Bărbatul nu acționa singur, ci alături de o complice cu 25 de ani mai mică decât el. Cei doi aveau o "schemă" bine pusă la punct, astfel încât oamenii să le cadă în plasă. 
 Ziua Autonomiei Ţinutului Secuiesc, sărbătorită cu focuri de tabără de etnicii maghiari/ Captură video
Ziua Autonomiei Ţinutului Secuiesc, sărbătorită cu focuri de tabără de etnicii maghiari. Mesaje scandaloase: „Suveranitatea Ungariei trebuie apărată”
Etnicii maghiari din Ținutul Secuiesc au aprins focuri și au ținut o întreagă ceremonie pentru autonomie. „Trăim oriunde în Bazinul Carpaților”, este mesajul localnicilor care anunță că angajamentul lor pentru autonomia teritorială a populației maghiare nu s-a schimbat. „Suveranitatea Ungariei trebuie apărată”, au scandat manifestanții. 
Schimbări radicale la noua lege a pensiilor, din 2024 Exclusiv
Schimbări radicale la noua lege a pensiilor: ce-i așteaptă pe pensionarii din România din 2024 - Calcule și date explozive
Noutăți pentru milioane de bătrâni! Noua lege a pensiilor vine cu schimbări radicale în sistem începând din 2024! O nouă formulă de calcul, bonusuri pentru cei care rămân în activitate, dar și creșterea vârstei de pensionare. Mai mult, statul își lasă o portiță să crească și mai mult vârsta dacă va fi cazul. Asta arată documentul obținut în exclusivitate de Realitatea PLUS.
Țigări - imagine cu notă sugestivă
Peste 20 de percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări. O persoană, arestată preventiv, iar alte două puse sub control judiciar
Peste douăzeci de percheziţii au fost efectuate de către poliţiştii constănţeni, la sfârşitul săptămânii trecute, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete. În urma acțiunilor înteprinse de oamenii legii, un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. De asemenea, magistraţii au mai hotărât ca alte două persoane să fie cercetate sub control judiciar.
Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
Marcel Ciolacu amenință: "Nu va exista să nu avem bani pentru infrastructură" - Ce investiții anunță
Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, în cadrul vizitei la şantierul obiectivului de investiţii Autostrada Sibiu-Piteşti, Secţiunea 4, că nu va exista ca Guvernul să nu aibă bani pentru infrastructură, adăugând că anumite persoane sunt supărate pentru că direcţionează în primul rând banii spre investiţii şi cele mai mari sume către Ministerul Transporturilor. El a mai spus că tronsoanele de la Piteşti la Sibiu care sunt în lucru au fost ocolite de toţi miniştrii transporturilor de 30 şi ceva de ani şi a menţionat că Sorin Grindeanu este ”primul ministru care închide de la Nădlac până la Constanţa şi vor închide şi de la Moldova până în Constanţa”.
Luminița Popa, alături de cei doi fii ai săi/ Facebook
Reacția halucinantă a mamei lui Dorian Popa, după ce acesta a fost prins drogat la volan: O să știe să-și repare imaginea
Mama lui Dorian Popa, Lumința, a făcut primele declarații după ce fiul său a fost prins drogat la volan. Femeia a spus că Dorian al ei nu se va băga "în gaură de șarpe". Și iubita artistului a reacționat după incident și a spus că este șocată pentru că Dorian nu i-a spus nimic. Influencerul a fost prins drogat la volanul bolidului său de peste 300.000 de euro și era îmbrăcat doar în chiloți când a fost dat jos de agenții de poliție.