Articolele din categoria ACTUAL:

Trenuri/ Foto: unsplash.com
Două persoane, arestate după un atac fără precedent asupra sistemelor de comunicații ale căilor ferate poloneze
Sistemele de comunicații ale căilor ferate din Polonia au fost supuse unui atac fără precedent în weekend, fapt ce a perturbat circulaţia trenurilor în câteva regiuni ale țării. La un moment dat, în stațiile radio s-a auzit imnul Rusiei și un discurs al lui Vladimir Putin. Poliţia a arestat deja doi bărbaţi de 24 și, respectiv, 29 de ani suspectaţi că au pătruns ilegal în sistemul feroviar de comunicaţii. Ambii sunt cetățeni polonezi. 
Val de teorii ale conspirației după moartea lui Prigojin
Val de teorii ale conspirației după moartea lui Prigojin. Clipul ciudat în care șeful Wagner și-a prezis sfârșitul și dezintegrarea unui avion în aer
Un val de teorii ale conspirației a început să apară pe internet, după moartea șefului Wagner, Evgheni Prigojin. Un clip de 40 de secunde, dintr-un interviu mai vechi, în care liderul mercenar spune că ar prefera să fie ucis decât să își mintă țara, îi face pe conspiraționiști să creadă că acesta știa că urma să moară. 
 Bombe cu ceas: stațiile GPL, amplasate lângă casele oamenilor - Catastrofa de la Crevedia s-ar putea repeta oricând!
Bombe cu ceas: stațiile GPL, amplasate lângă casele oamenilor - Catastrofa de la Crevedia s-ar putea repeta oricând!
Catastrofa de la Crevedia scoate la iveală un pericol uriaș pe care îl reprezintă stațiile de gaz din toată țara. În cele mai multe cazuri, rezervoarele cu combustibili sunt amplasate lângă casele oamenilor, fără ziduri de beton care să protejeze zonele locuite. Stația de gaz din Crevedia a fost desființată acum 3 ani în urma unui control, însă de atunci firma funcționa ca un depozit clandestin, continuând totuși să facă același lucru. 
Transfer răniți/ Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Catastrofă Crevedia. 12 pacienți cu arsuri au fost transportați în străinătate - Unde sunt tratați răniții și cât de gravă este starea lor
Aproape un sfert dintre victimele catastrofei din Crevedia sunt transferate în străinătate, pentru că România nu are suficiente paturi pentru Marii Arși. 12 pacienți sunt în grija medicilor din 5 țări, iar alții în stare extrem de gravă sunt îngrijiți în Capitală. Doi dintre aceștia nu puteau fi transportați cu avionul, iar șansele lor de a rămâne în viață sunt minime, spun medicii. 43 dintre victime sunt pompieri și jandarmi. Urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 
Gabriela Firea, în culmea fericirii - Motivul pentru care amână întoarcerea în politică
Gabriela Firea, în culmea fericirii - Motivul pentru care amână întoarcerea în politică
Gabriela Firea vrea să amâne întoarcerea sa în politică, preconizată a fi în toamna acestui an. Fostul ministru al Familiei a făcut o declarație surprinzătoare în emisiunea Culisele Statului Paralel, la Realitatea PLUS, duminică seara, cu privire la viitorul său politic. După o perioadă de suspendare din funcția de președinte interimar al organizației București, Gabriela Firea spune că nu știe când va reveni la partid, motivul amânării întoarcerii sale în politică este unul profund personal și fericit.
Şase trenuri de călători vor avea întârzieri, după închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Caracal
Şase trenuri de călători vor avea întârzieri, după închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Caracal
Şase trenuri de călători vor sosi la destinaţie cu cel puţin o oră de întârziere, după ce au staţionat temporar în gări, din cauză că traficul feroviar a fost închis duminică seara pe raza staţiei Caracal de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care au fost solicitaţi pentru intervenţia la un tren privat de marfă aparţinând GFR, garat la linia 6, garnitură încărcată din care s-au observat scurgeri de conţinut (propan) din penultimul vagon.