Articolele din categoria ACTUAL:

Încă o navă a plecat din Odesa prin coridorul temporar pe Marea Neagră - Precizările unui oficial guvernamental
Încă o navă a plecat din Odesa prin coridorul temporar pe Marea Neagră - Precizările unui oficial guvernamental
O navă care transportă produse din oţel către Africa a părăsit portul ucrainean Odesa printr-un coridor temporar pe Marea Neagră, fiind al doilea vas care face acest lucru de când Rusia s-a retras luna trecută dintr-un acord negociat de ONU care permitea exportul de cereale în condiţii de siguranţă, a declarat duminică un înalt oficial guvernamental ucrainean, potrivit Reuters.
Sursa foto: Facebook | Oana Barbu
Fiica celor doi soți, care au murit în urma exploziilor de la stația de GPL din Crevedia, mesaj sfâșietor
Explozia de la Crevedia a provocat o adevărată dramă. Doi soți care locuiau în apropierea stației GPL au murit. Informațiile sunt șocante. În prima explozie, femeia a luat foc, iar soțul ei a făcut infarct când a văzut-o pe femeie cuprinsă de flăcări. Bărbatul a murit pe loc, iar soția lui, a decedat în spital. Avea arsuri pe 99 la sută din suprafața corpului. Fiica celor doi a transmis un mesaj impresionant după moartea părinților.
Inquam Photos / George Călin
Marcel Ciolacu, la Crevedia: „Cine se va face vinovat va suporta rigorile legii, fără excepţie” - Explozia de la Crevedia ar fi pornit de la o țigară
Explozia de la Crevedia ar fi pornit de la o țigară, arata datele preliminare ale anchetei. Lucrătorii de la stația GPL ar fi fumat în timp ce transferau gazul de la o cisternă la alta. În paralel, sunt deschise anchete uriașe. Nu mai putin de 4 explozii au avut loc la stația GPL care funcționa de ani buni fără autorizație. Polițiști, experți judiciari, criminaliști specialiști în explozibili și inspectori ai muncii fac verificări la sânge la stația care a sărit în aer. La locul tragediei au ajuns si premierul Marcel Ciolacu, ministrul de Interne Catalin Predoiu si seful DSU Raed Arafat. 
Alexandra Ivanov a murit pentru că nimeni nu a ajutat-o
Continuă protestele "Nu am aer" după moartea gravidei de 25 de ani. La ora 17:00, în București
Continuă revolta în cazul Alexandrei, gravida de 25 de ani moartă în spital pentru că niciun medic nu i-a acordat ajutor timp de 7 ore. Sute de oameni ies în stradă la Botoșani, iar în această seară, și în Capitală. Aici sunt prezente și rudele tinerei. Oamenii susțin că nu renunță și cer în continuare să se facă dreptate. De asemenea, mâine încep audierile membrilor familiei, care anunță că dau în judecată medicii și spitalul. 
2 morți au fost găsiți la marginea șoselei, iar unul pe câmp (Alba 24)
Accident cu 3 morți din județul Alba, provocat de un șofer BEAT. Declarații șocante ale rudelor: mașina i-a lovit în plin pe tineri - VIDEO
Declarații șocante după tragedia rutieră soldată cu3 morți, care s-a produs noaptea trecută în județul Alba. Șoferul beat i-a lovit în plin pe tinerii care au încercat să traverseze și i-a spulberat, pur si simplu. Unul dintre ei a fost găsit la zeci de metri de locul impactului. Atenție, detalii și declarații cu un puternic impact emoțional.