Articolele din categoria ACTUAL:

Alege o mandală de cristal și află mesajul subconștientului tău pentru această toamnă
Alege o mandală de cristal și află mesajul subconștientului tău pentru această toamnă
În drumul nostru spre evoluție spirituală și personală, ne vom confrunta întotdeauna cu decizii dificile și situații neplăcute. Este important să ne bazăm pe sinele superior pentru a ne ghida, deoarece acesta este cel care ne cunoaște cel mai bine și ne poate îndruma către cea mai bună versiune a noastră. Cu toate acestea, cum putem fi siguri că ascultăm și interpretăm corect mesajele transmise de sinele superior? 
Premierul Marcel Ciolacu
Zi crucială la Bruxelles. Miniștrii cheie din Guvernul Ciolacu negociază măsurile de AUSTERITATE
Zi crucială la Bruxelles. Miniștrii cheie din Guvern negociază azi reformele pentru români. Vorbim atât de noua lege a pensiilor, cât și de cea a salarizării. Și pensiile speciale reprezintă un subiect fierbinte pe ordinea de zi a oficialilor. Milioane de bătrâni așteaptă să vadă câți bani vor primi în plus la pensie. Săptămâna aceasta ajunge la Bruxelles și premierul Marcel Ciolacu. 
Turiștii români care au fugit din vacanța de pe litoralul Bulgariei lansează un avertisment. Foto: Profimedia
Turiștii români care au fugit din vacanța de pe litoralul Bulgariei avertizează: „Este un focar, efectiv! Stări de vomă, diaree, dureri de cap și musculare, ne simțim cumplit!”
Un turist român a împărtățit pe Facebook experiența neplăcută de care a avut parte în vacanța de pe litoralul Bulgariei. Semnalul său, conform căruia turiștii se confruntă cu un risc major de îmbolnăvire, a fost confirmat și de ceilalți participanți la discuție, care au trecut prin experiențe similare.
Fiul primarului din Caracal, Ionuț Doldurea/ Captură video
Averea impresionantă a primarului din Caracal, a cărui familie deține stația GPL unde au avut loc exploziile - Traseul firmei fiului său - Flagas SRL
Primarul din Caracal, tatăl patronului care deține firma unde au avut loc exploziile din Crevedia, are o avere impresionantă. Are nu mai puțin de 11 apartamente, 7 terenuri și 2 case, potrivit declarației sale de avere. Între timp, apar noi detalii și despre cum reușea bărbatul să-și continue ilegal activitatea deși, spre exemplu, nu avea autorizație de mediu de 3 ani. În acte, firma figura cu un rezervor de 5.000 de litri și o pompă. Astfel că nu exista nicio prevedere privind stocarea de autocisterne pe amplasament. 
Dosarul Crevedia. Experții în explozibil, la locul tragediei / Foto: Inquam Photos
Dosarul Crevedia. Experții în explozibil, la locul tragediei. Există din nou risc de explozie - pompierii încearcă să răcească o cisternă cu GPL
Pericol uriaș, și la această oră, la locul tragediei din Crevedia. Specialiștii în explozibil încearcă să golească cisternele încărcate, însă nu pot interveni din cauza fisurilor. Între timp, primarul din Crevedia susține că nu va mai face declarații până nu se termină ancheta și că, pentru el, oamenii sunt o prioritate. Asta, deși în trei ani de zile nu a existat niciun control la stația GPL care funcționa ilegal.
Care este scopul tău în viață, în funcție de zodie
Care este scopul tău în viață, în funcție de zodie. Menirea ascunsă a fiecărui semn, scrisă în astre
Mulți dintre noi ne-am întrebat măcar o dată despre menirea noastră pe acest pământ și despre misiunea noastră în viață. Aceste întrebări ne pot genera anxietate și ne pot face să ne simțim pierduți în lumea aglomerată în care trăim. Însă, în timp ce căutăm răspunsuri la aceste întrebări, trebuie să ne amintim că nu suntem singuri și există multe moduri prin care ne putem găsi scopul în viață.
O barcă condusă de o femeie drogată s-a răsturnat pe Dunăre! În ambarcațiune se aflau 8 persoane, între care și 2 copii
O barcă condusă de o femeie drogată s-a răsturnat pe Dunăre! În ambarcațiune se aflau 8 persoane, între care și 2 copii
O barcă în care se aflau opt persoane, între care și doi copii de 9 și, respectiv 10 ani, s-a răsturnat, duminică seară, în Dunăre, din cauza unei manevre greşite înteprinse de o femeie de 37 de ani, care se afla la conducerea ambarcațiunii. La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Din fericire, toate persoanele aflate în barcă purtau vesta de salvare și astfel a fost preântâmpinata o posibilă tragedie, relatează realitateadegalati.net.
Lipsa acestei vitamine duce la îngrășare, probleme intestinale și dureri articulare
Lipsa acestei vitamine duce la îngrășare, probleme intestinale și dureri articulare. Scapă de ele cu un simplu drum la farmacie
Preocuparea pentru sănătate și bunăstarea noastră a crescut în ultimii ani, odată cu creșterea informației și a accesibilității la informație. Astfel, a devenit din ce în ce mai evidență importanța nutriției și a unui stil de viață sănătos. Vitaminele reprezintă un element central al acestei preocupări deoarece sunt esențiale pentru buna funcționare a organismului nostru. 
Prețurile vor crește în următoarele 3 luni. Foto: Profimedia
Predicții sumbre de la managerii români: Prețurile vor crește în următoarele 3 luni
Conform datelor publicate de Institutul Național de Statistică (INS), managerii din România prognozează o creștere a prețurilor în sectorul construcțiilor și comerțului cu amănuntul pentru următoarele trei luni. În plus, se preconizează o creștere moderată a activității în aceste domenii. Această prognoză ar putea avea un efect negativ asupra consumatorilor, care ar putea să simtă o creștere a costurilor și o scădere a puterii de cumpărare. De asemenea, aceste informații ar putea influența deciziile companiilor cu privire la investiții și dezvoltare pe termen scurt și mediu.
Trenuri/ Foto: unsplash.com
Două persoane, arestate după un atac fără precedent asupra sistemelor de comunicații ale căilor ferate poloneze
Sistemele de comunicații ale căilor ferate din Polonia au fost supuse unui atac fără precedent în weekend, fapt ce a perturbat circulaţia trenurilor în câteva regiuni ale țării. La un moment dat, în stațiile radio s-a auzit imnul Rusiei și un discurs al lui Vladimir Putin. Poliţia a arestat deja doi bărbaţi de 24 și, respectiv, 29 de ani suspectaţi că au pătruns ilegal în sistemul feroviar de comunicaţii. Ambii sunt cetățeni polonezi.