Articolele din categoria ACTUAL:

Încă un caz de infectare cu virusul West Nile în România! Până în prezent au fost înregistrate 4 decese
Încă un caz de infectare cu virusul West Nile în România! Până în prezent au fost înregistrate 4 decese
Un nou caz de infectare cu virusul West Nile a fost diagnosticat în România. Mai exact la Timișoara, acolo unde un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş”, după ce a acuzat acuzând simptome specifice unei boli infecţioase. În prezent, bărbatul a fost stabilizat iar medicii îl țin sub observație. Până acum, virusul a provocat deja 4 decese în rândul românilor.
Conductă gaz - imagine cu caracter ilustrativ
Scurgeri însemnate de gaz după ce o conductă a fost spartă accidental, într-o comună din Argeș - 120 de persoane, evacuate de urgență
Pericol uriaș, marti dimineata, după ce o conductă de gaz a fost spartă în timpul unor lucrări în comuna Bascov din județul Argeș, scurgerile de gaze fiind însemnate cantitativ. Pompierii intervin de urgență la fata locului cu mai multe autospeciale. Traficul în zonă a fost oprit, iar oamenii de la clădire de birorui din apropiere au fost evacuați. Distribuitorul de gaze a fost și el anunțat pentru a lua măsurile care se impun în astfel de situații.
Explozie Crevedia/ Inquam Photos / Octav Ganea
Pericolul persistă la Crevedia! Pompierii intervin din nou la locul exploziilor - Perimetrul de siguranță, lărgit
Este în continuare pericol de explozie la Crevedia, la trei zile de la tragedia cu doi morți și peste 50 de răniți. Pompierii intervin și la această oră pentru răcirea cisternelor pline cu gaz pe care mai apoi trebuie să le golească. Între timp, au fost deschise mai multe anchete, iar cazul a fost preluat și de DNA, iar în toată tara au început controalele la stațiile de alimentare. 
accident, accvident rutier, droguri, sofer drogat
Cazurile șoferiței drogate din Brăila și a șoferului băut din Alba, trase la indigo după dubla tragedie produsă de Vlad Pascu
Apar noi detalii în cazurile trase la indigo după dubla tragedie produsă de Vlad Pascu. Șoferița din Brăila, care a lovit mortal un copil de doar 3 ani, este cercetată în libertate! Vecinii spun inclusiv că femeia de la volan are un soț care a făcut închisoare pentru crimă. Iar șoferul de 19 ani, care a omorât trei tineri în accidentul rutier de pe DN1, își luase permisul de conducere cu doar câteva luni în urmă. 
Plantație de canabis la ghiveci într-o livadă din Caraș-Severin!/ Foto DIICOT
Plantație de canabis la ghiveci, într-o livadă din Caraș-Severin! Liderul grupării, prins drogat la volan - Ce riscă bărbatul
O plantaţie de canabis a fost descoperită într-o livadă dintr-o comună din județul Caraș-Severin, trei bărbaţi fiind reţinuţi într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului. Anterior acesteid escoperiri, liderul grupării a fost prins drogat la volan chiar în apropiere de locul unde cultiva plantele.
Cisternă/ Foto: Arhivă
Alertă pe A1! O cisternă GPL a lovit un obiect din plastic. Combustibilul s-a scurs pe asfalt - Intervin forțele MAI
Incident în trafic, marți dimineață. O autocisternă încărcată cu GPL a acroșat un obiect din plastic aflat pe asfalt, pe autostrada A1 București-Pitești, și a suferit defecțiuni tehnice, fiind oprită pe banda de urgență. În urma acestui incident s-au semnalat scurgeri de combustibil din rezervorul autocisternei. Nu există persoane rănite, anunță poliția. Potrivit sursei citate, traficul rutier restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă. 
Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul
Zi importantă pentru creștini! Un mare sfânt este pomenit în calendarul creștin ortodox - Zi cu cruce roșie
Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 29 august. Este ultima mare sarbatoare din anul bisericesc, pentru ca pe 1 septembrie incepe un nou an. Ziua Taierii capului Sfantului Ioan Botezatorul este o zi de post. Ni se cere sa postim in aceasta zi, pe de o parte ca sa nu ne asemanam cu Irod, care din cauza ospatului fara masura, a cerut ca Salomeea sa-i danseze si drept rasplata i-a oferit capul Sfantului Ioan Botezatorul, iar pe de alta parte, ca sa ne asemanam cu viata infranata a lui Ioan.
Accident grav în Năvodari: 15 VICTIME după ce un autocar cu 45 de ucraineni s-a lovit sub un pod - Mobilizare masivă Video
Accident grav în Năvodari: 15 VICTIME după ce un autocar cu 45 de ucraineni s-a lovit sub un pod - Mobilizare masivă
Accident foarte grav în Constanța, luni seară. Un autocar cu 45 de ucraineni a fost implicat într-un accident major după ciocnirea cu un limitator de pod la Năvodari. A fost raportat un număr de 15 victime. Iar 8 adulți, cu politraumatisme, au fost transportați la spital. Au fost activate Planul Roșu de Intervenție și Planul Alb, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Planul Roșu a fost dezactivat după aproximativ două ore și jumătate. A fost deschisă o anchetă în acest caz.