Articolele din categoria ACTUAL:

Explozii Crevedia: Fiica soților decedați, dosar penal după ce a intrat în casa părinților să hrănească animalele
Explozii Crevedia: Fiica soților decedați, dosar penal după ce a intrat în casa părinților să hrănească animalele
După trei zile de la tragedia care a avut loc în Crevedia, noi detalii halucinante ies la iveală. Fiul soților morți spune că se încearcă o mușamalizare și că autoritățile ar fi știut că sunt nereguli. Între timp, fiica soților care și-au pierdut viața s-a ales cu amendă și dosar penal. Iar motivul este unul halucinant. Cei doi intraseră în curtea părinților să ia actele acestora de identitate necesare la INML și să dea de mâncare la animale. Un jandarm și un pompier i-au însoțit în curte unde a început scandalul.
Explozie GPL Crevedia: DNA a deschis două dosare penale pentru abuz în serviciu / Foto: Inquam Photos
Martor-cheie, mărturie din iadul de la Crevedia: Am fost la câteva secunde de moarte. Mirosea groaznic, era de nerespirat. A fost explozia, iar casele au luat foc imediat
Mărturii cutremurătoare, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, ale unei femei care a trecut prin fața depozitului de GPL din Crevedia cu câteva clipe înainte de a sărit în aer. Mihaela, rudă cu soții care locuiau peste drum și care și-au piedut viața, a relatat că aerul era irespirabil și parcă trecerea printr-o emanație de gaz.
Femeia a reproșat condițiile din saloane
Klaus Iohannis, contrazis de o femeie care a demascat problemele din spitale - VIDEO
Dialog aprins la finalul vizitei pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o, marți, la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti. O femeie, fiica unei paciente internate la Spitalul Floreasca, a început să-și strige nemulțumirile pe finalul conferinței de presă a șefuui statului. Femeia era nemulțumită că nu merge aerul condiționat în spital și de felul în care activitatea instituției ar fi fost perturbată, pentru a se organiza vizita președintelui.