Articolele din categoria ACTUAL:

Aroganță maximă a familiei Năstase: Soția fostului premier face turul fermei de 2 hectare de la Cornu Video
Aroganță maximă a familiei Năstase: Soția fostului premier face turul fermei de 2 hectare de la Cornu
Aroganță maximă în vârful familiei Năstase. Soția fostului premier, Dana Năstase, a făcut turul fermei de la Cornu, de unde atât ea, cât și politicianul se mândresc cu două hectare de teren unde au livezi pline ochi, sere și chiar un câmp de... lavandă. Iar asta nu e tot. Ca să facă față domeniului și tuturor culturilor, soții Năstase au investit bani grei și în mașinării, relatează Realitatea PLUS. Ba chiar și într-un utilaj de deszăpezire. Nepoții celor doi se bucură chiar și de un ponei personal. 
Marcel Ciolacu cere verificarea tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților din țară. Foto: Inquam
Marcel Ciolacu cere verificarea tuturor instalațiilor de depozitare și comercializare a carburanților din țară în urma tragediei de la Crevedia
Premierul României, Marcel Ciolacu, a ordonat inițierea unui control la nivel național, pentru a verifica dacă sunt îndeplinite condițiile de autorizare, funcționare și exploatare la toate instalațiile de depozitare și comercializare a carburanților, inclusiv GPL. Această decizie vine ca urmare a tragicului incident care a avut loc cu două zile în urmă la Crevedia și are ca scop identificarea rapidă a oricăror situații care ar putea fi periculoase pentru siguranța publică.
Cătălin Predoiu, concluzii după accidentul tânărului prins drogat la volan. Foto/Arhivă Video
Accidentul de la 2 Mai | Cătălin Predoiu: Erori grave la nivelul tuturor palierelor ierarhice. Șeful IPJ Constanța, eliberat din funcție
Ministrul Justiției a prezentat, luni, raportul și concluziile Corpului de Control asupra accidentului comis de un șofer drogat din stațiunea 2 Mai, în urma căruia au murit 2 tineri. Potrivit lui Cătălin Predoiu, "modul de intervenție a fost caratcerizat de o serie de încălcări ale normelor pe fondul pregătirii profesionale precare, a lipsei de experiență ori nerespectării cu bună știință a obligațiilor legale (...) la nivelul tuturor palirelor ierarhice." Potrivit Realitatea Plus, la câteva minute după conferința ministrului, șeful IPJ Constanța a solicitat să fie eliberat din funcție. 
Explozie Crevedia/ Inquam Photos / Octav Ganea
O nuntă aflată la mai puțin de 500 m de locul exploziilor de la Crevedia ar fi continuat și după tragedie - Inconștiență maximă!
Incredibil! La mai puțin de 500 de metri de locul exploziilor de sâmbătă seara, de la Crevedia, în urma cărora au murit doi oameni și au fost răniți aproape 60, s-a desfășurat o nuntă care ar fi continuat și după producerea cumplitei tragedii. Informația a fost făcută publică de o interpretă de muzică populară care a cântat la petrecerea respectivă. Femeia și-a exprimat pe Facebook bucuria că nunta nu a fost oprită ca urmare a evenimentului tragic din acest weekend.
Raed Arafat, declarașii despre zvonurile privind căștile salvatorilor. Foto: Profimedia
Raed Arafat, despre zvonurile privind căștile salvatorilor: „Nu am nici un pompier cu leziuni la nivelul capului care a purtat cască”
După explozia devastatoare de la Crevedia și intervenția în forță a pompierilor, internetul a început să fie inundat cu fotografii care arătau căşti deteriorate. Autorii postărilor respective afirmau că respectivele căști ar aparţine pompierilor care au participat la intervenţie. Aceste zvonuri l-au determinat pe Raed Arafat să iasă la rampă cu o serie de declarații, pentru a lămuri oficial situația.
Evgheni Prigojin / Foto: Profi Media
Mercenarii Wagner, tot mai aproape de a afla numele viitorului lor lider. Comandantul din umbră - Sub ce indicativ este cunoscut
Evgheni Prigojin ar fi lăsat mai multe opțiuni instrucțiuni și algoritmi pentru funcționarea grupării de mercenari Wagner în cazul în care va fi eliminat fizică, potrivit anunțului făcut, luni, de o sursă din Administrația Politică de Stat, citată de canalul rusesc RosSMI. Momentul în care mercenarii grupării pe care acesta a condus-o vor afla cine se va afla în fruntea lor nu este departe. Pentru moment, această persoană se află într-un con de umbră. Tot ceea ce se știe este că vorbim despre un comandant care are indicativul "Lotus".