Articolele din categoria ACTUAL:

Alexandra Ivanov a murit pentru că nimeni nu a ajutat-o
Continuă protestele "Nu am aer" după moartea gravidei de 25 de ani. La ora 17:00, în București
Continuă revolta în cazul Alexandrei, gravida de 25 de ani moartă în spital pentru că niciun medic nu i-a acordat ajutor timp de 7 ore. Sute de oameni ies în stradă la Botoșani, iar în această seară, și în Capitală. Aici sunt prezente și rudele tinerei. Oamenii susțin că nu renunță și cer în continuare să se facă dreptate. De asemenea, mâine încep audierile membrilor familiei, care anunță că dau în judecată medicii și spitalul. 
2 morți au fost găsiți la marginea șoselei, iar unul pe câmp (Alba 24)
Accident cu 3 morți din județul Alba, provocat de un șofer BEAT. Declarații șocante ale rudelor: mașina i-a lovit în plin pe tineri - VIDEO
Declarații șocante după tragedia rutieră soldată cu3 morți, care s-a produs noaptea trecută în județul Alba. Șoferul beat i-a lovit în plin pe tinerii care au încercat să traverseze și i-a spulberat, pur si simplu. Unul dintre ei a fost găsit la zeci de metri de locul impactului. Atenție, detalii și declarații cu un puternic impact emoțional.
Întreaga Europa este afectată de noul val de caniculă
Alertă meteo în România, cod PORTOCALIU de caniculă extins. Ar putea fi cea mai FIERBINTE zi - HARTĂ
Valul de căldură care s-a așternut asupra României ar putea atinge azi apogeul. Meteorologii au emis două avertizări de căldură persistentă și disconfort termic accentuat, care vor acoperi întreg teritoriul României. De asemenea, indicele temperatură-umezeală va depășit frecvent pragul critic de 80 de unități și este posibil să fie cea mai fierbinte zi din acest episod de caniculă.
Urmările exploziei (foto: Alexandru George)
Tragedia de la stația GPL din Crevedia: SURSE: Parchetul Militar investighează modul în care au intervenit pompierii. O femeie cu 98% arsuri a MURIT. Este prima victimă DIRECTĂ - VIDEO/LIVE TEXT
Tragedia de la stația GPL din Crevedia: O femeie cu 98% arsuri a MURIT. Este prima victimă DIRECTĂ. Soțul ei a murit aseară, în urma unui stop cardiac, atunci când a văzut-o. Detaliu absolut șocant în cazul tragediei de la stația GPL din Crevedia. Unul dintre angajații care asigura transferarea gazului lichefiat dintr-o cisternă în alta fuma. În acest timp sunt anchete uriașe în Crevedia, acolo unde au avut loc mai multe explozii devastatoare la stația GPL care funcționa de ani buni fără autorizație. Polițiști, experți judiciari, criminaliști specialiști în explozibili și inspectori ai muncii fac verificări la sânge la stația care a sărit în aer. În urma celor 3 explozii violente, 2 persoane au murit, iar numărul răniților este de 56. 4 dintre ei au fost transferați deja la spitalele din străinătate, iar alți 7 vor fi trimiși în scurt timp. 
Exploziile de la Crevedia. Inspectorii INSEMEX fac duminică expertiza  Foto: Profi Media
Exploziile de la Crevedia. Inspectorii INSEMEX fac duminică expertiza - Cum puteau fi EVITATE a doua explozie și noi victime
Exploziile de la Crevedia. Inspectorii INSEMEX ajung duminică la Crevedia pentru a determina cauzele producerii exploziilor catastrofale. În urma celor trei explozii produse la o stație GPL o persoană a murit iar alte 46 au fost rănite, printre care și 26 de pompieri. Șeful INSEMEX a declarat că a doua explozie ar fi putut fi evitată, prin urmare și producerea de victime. 
Imaginea dezastrului de la Crevedia (Inquam Photos/O. Ganea)
Explozii devastatoare la o stație GPL din Crevedia. Bilanțul total: 46 de răniți, din care 26 pompieri. Un mort și 8 victime intubate. Ciolacu: 4 răniți, transferați în Belgia și Italia - VIDEO/LIVE TEXT
O explozie de proporții s-a produs, sâmbătă seară, la o stație GPL din Crevedia. Au urmat apoi alte 3 explozii, ale cisternelor parcate în zonă. BILANȚ OFICIAL: O persoană DECEDATĂ, alte 8 sunt intubate, în stare gravă, cu arsuri pe 60-80% din suprafața corpului. În urma celei de-a doua explozii ar fi fost răniți 26 de pompieri. În jurul orei 23:00, s-a primit confirmarea că 2 răniți grav vor fi transferați la Bruxelles, prin mecanismul european de protecție civilă. Alți doi răniți ar urma să fie transferați în interval de ore.