Articolele din categoria ACTUAL:

Cazul Neamț. Tânărul de 19 ani în casa căruia a murit eleva olimpică, eliberat din arest /Arhivă foto Facebook
Cazul Neamț. Tânărul de 19 ani în casa căruia a murit eleva olimpică, eliberat din arest - Tatăl fetei a lansat noi acuzații grave
Decizie de ultim moment în cazul tânărului din Neamț, în casa căruia a murit Shara, olimpica din București în vârstă de 16 ani. Curtea de Apel Bacău a decis eliberarea din arest preventiv a băiatului de 19 ani și cercetarea lui în arest la domiciliu. În tot acest timp, tatăl fetei continuă să facă acuzații grave. Acesta susține că doi saci cu probe ar fi dispărut de la locul tragediei. 
Klaus Iohannis / Foto: Administrația Prezidențială
Val de critici pe Facebook după mesajul lui Iohannis de Anul Nou: Îți dorim și ție ce avem noi, românii de rând
Mesaje dure la adresa președintelui Klaus Iohannis. Sute de oameni i-au lăsat comentarii ironice pe Facebook, după ce președintele a transmis clasicul mesaj pentru noul an. Romanii s-au aratat nemulțumiți atât de mandatul acestuia, cât și de vizitele dese si extrem de costisitoare pe care seful statului le-a avut în strainatate. Anul trecut, 41 de milioane de lei s-au dus de la bugetul de stat pe deplasările externe ale președintelui Iohannis. 
Un primar a făcut chetă pentru a nu pierde banii europeni pentru dotarea unui spital/ Captură video
Un primar a făcut chetă pentru a nu pierde banii europeni pentru dotarea unui spital - Gest impresionant într-un oraș din Bihor
Gest impresionant în orașul Ștei din județul Bihor. Pentru a nu pierde banii europeni pentru dotarea Spitalului Orăşenesc, edilul a organizat o chetă publică înainte de sărbători. Astfel că datorită oamenilor a reușit să strângă banii. Edilul ceruse o sponsorizare de 843.000 lei pentru Spitalul Orăşenesc, sumă necesară pentru cofinanțarea unui proiect de 8,36 milioane lei. 
Poliție / Foto: Inquam Photos
Răsturnare de situație: bărbatul călcat de mașină, la Slatina, era violent - Femeia de la care a pornit scandalul face dezvăluiri șocante
Răsturnare de situație în cazul bărbatului călcat intenționat cu mașina la Slatina! Cel care a fost lovit violent în plină stradă nu ar fi de fapt victima, ci cel care a provocat scandalul. Bărbatul ar fi încercat să-i agreseze pe șoferul teribilist, care a fost arestat ulterior de polițiști pentru 30 de zile, și pe fosta iubită, actuala parteneră a acestuia. Femeia de la care a pornit întreg scandalul a povestit că a fost urmărită prin oraș de fostul iubit și a primit mai multe mesaje de amenințare. 
Bărbat, în comă după ce a fost lovit de mașina de poliție în noaptea de Revelion/ Captură foto Ziua de Constanța
Bărbat, în comă după ce a fost lovit de mașina de poliție în noaptea de Revelion
Scene de groază în Constanța. Un bărbat în vârstă de 41 de ani este în comă la spital după ce a fost lovit de o autospecială de poliție în noaptea dintre ani, la miezul nopții. Din cauza fumului creat de petarde, dar și a ceții dense, echipajul de poliție nu i-a văzut pe oameni din mijlocul străzii și a intrat în plin, cu mașina, în ei. Un polițist a fost nevoit să scoată pistolul pentru a nu fi linșat de martori. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 
Sfantul Serafim de Sarov; Sfantul Silvestru, episcopul Romei
SĂRBĂTOARE 2 ianuarie: Ce sfânt este pomenit astăzi în calendarul ortodox
Sfantul Serafim de Sarov s-a nascut la 19 iulie 1759, in orasul Kursk din Rusia, primind la botez numele de Prohor. A ramas orfan de tata la varsta de 3 ani. Cand a implinit 17 ani, primind binecuvantarea mamei, a plecat sa imbratiseze viata monahala la Lavra Pecerska de la Kiev. Dupa un timp, indrumat de Parintele Dositei din pustia Kitaev, a mers sa isi petreaca restul vietii in Manastirea Sarovului. Pe 20 noiembrie 1778, tanarul Prohor a intrat in Manastirea Sarovului.
S-a răzbunat pe nepoata de 12 ani, dându-i foc la casă
Caz incredibil, într-o comună din jud. Iași: s-a răzbunat pe nepoata de 12 ani, dându-i foc la casă. Femeia, geloasă pe frumusețea copilei
O femeie din localitatea Gîrbești, comuna Țibana, județul Iași, a ajuns la gesturi extreme. Aceasta a dat foc locuinței în care se aflau 6 copii și părinții acestora. Este vorba despre fratele și cumnata sa. Totul a plecat de la faptul că femeia era de părere că fata cea mare, o copilă în vârstă de 12 ani, care-i este și nepoată, arată mai bine decât ea și întoarce privirile tuturor bărbaților. Femeia suferă de afecțiuni psihice și a fost internată de mai multe ori la Institutul de Psihiatrie „Socola” din Iași, însă de fiecare dată a fost externată pe baza semnăturii mamei sale.