Articolele din categoria ACTUAL:

Ambulanță răsturnată/ Captură foto
O ambulanță s-a răsturnat pe linia de tramvai, după ce s-a ciocnit cu două autoturisme, în Capitală - Patru răniți
Un accident grav a avut loc, marți, în Capitală. O ambulanță și două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe linia de tramvai. Incidentul s-a petrecut la intersecţia dintre Bulevardul Timişoara şi strada Braşov. Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital. Circulația tramvaielor  este blocată pe strada Braşov, în ambele sensuri.
Cazul Neamț. Tânărul de 19 ani în casa căruia a murit eleva olimpică, eliberat din arest /Arhivă foto Facebook
Cazul Neamț. Tânărul de 19 ani în casa căruia a murit eleva olimpică, eliberat din arest - Tatăl fetei a lansat noi acuzații grave
Decizie de ultim moment în cazul tânărului din Neamț, în casa căruia a murit Shara, olimpica din București în vârstă de 16 ani. Curtea de Apel Bacău a decis eliberarea din arest preventiv a băiatului de 19 ani și cercetarea lui în arest la domiciliu. În tot acest timp, tatăl fetei continuă să facă acuzații grave. Acesta susține că doi saci cu probe ar fi dispărut de la locul tragediei. 
Klaus Iohannis / Foto: Administrația Prezidențială
Val de critici pe Facebook după mesajul lui Iohannis de Anul Nou: Îți dorim și ție ce avem noi, românii de rând
Mesaje dure la adresa președintelui Klaus Iohannis. Sute de oameni i-au lăsat comentarii ironice pe Facebook, după ce președintele a transmis clasicul mesaj pentru noul an. Romanii s-au aratat nemulțumiți atât de mandatul acestuia, cât și de vizitele dese si extrem de costisitoare pe care seful statului le-a avut în strainatate. Anul trecut, 41 de milioane de lei s-au dus de la bugetul de stat pe deplasările externe ale președintelui Iohannis. 
Un primar a făcut chetă pentru a nu pierde banii europeni pentru dotarea unui spital/ Captură video
Un primar a făcut chetă pentru a nu pierde banii europeni pentru dotarea unui spital - Gest impresionant într-un oraș din Bihor
Gest impresionant în orașul Ștei din județul Bihor. Pentru a nu pierde banii europeni pentru dotarea Spitalului Orăşenesc, edilul a organizat o chetă publică înainte de sărbători. Astfel că datorită oamenilor a reușit să strângă banii. Edilul ceruse o sponsorizare de 843.000 lei pentru Spitalul Orăşenesc, sumă necesară pentru cofinanțarea unui proiect de 8,36 milioane lei.