Articolele din categoria ACTUAL:

Cornelia Dinicu n-a scris un rând despre suspiciunile legate de fratele său
Sora patronului de la Ferma Dacilor, mesaj surprinzător despre Cornel Dinicu: "Cine este criminalul? El sau voi?"
Sora lui Cornel Dinicu, patronul din umbră al complexului Ferma Dacilor, sare în apărarea fratelui, după incendiul catastrofal din urmă cu o săptămână, în care 8 oameni și-au pierdut viața. Femeia îl prezintă pe Dinicu drept un salvator al familiei și sugerează că ar fi o victimă, fără să pomenească nimic despre numeroasele suspiciuni legate de afacerile lui Dinicu. 
Forțele de ordine au ținut în frâu petrecăreții. Foto/Inquam
Ultima zi din 2023, una fără incidente majore, grație vigilenței forțelor de ordine, anunță Uniunea Militarilor si Polițiștilor "Mihai Viteazul”
În ultima zi a anului 2023 nu au fost înregistrate incidente de ordine publică grave, aproximativ 23.800 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne fiind la datorie, la nivelul întregii țări, pentru menținerea ordinii și liniștii publice, creșterea gradului de siguranță rutieră, supravegherea și controlul frontierei de stat, precum și acordarea asistenței medicale de urgență, scrie Uniunea Militarilor si Polițiștilor "Mihai Viteazul”.
Agresiune - imagine de arhivă
Doi bărbați, în stare gravă în spital, după ce au fost înjunghiați în noaptea de Revelion. Scene cumplite în fața unui bar din Iași
Doi bărbaţi, în vârstă de 35 şi 41 de ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost agresaţi în faţa barului dintr-o localitate din județul Iași. Medicii sunt rezervați în privința stării lor de sănătate. Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni. Pentru moment nu se cunosc motivele din spatele acestei agresiuni.