Articolele din categoria ACTUAL:

Controale în toată țara, după tragedia cu 8 morți de la Ferma Dacilor
Controale în toată țara, după tragedia cu 8 morți de la Ferma Dacilor. Peste 3.000 de pensiuni, fără autorizații de securitate la incendiu
Controale-fulger în toată țara, după tragedia de Crăciun de la Ferma Dacilor. În pragul noului an, pompierii de la ISU au dat amenzi, dar au și închis zeci de restaurante ce urmau să găzduiască petrecerea de Revelion. Asta, în condițiile în care peste 3.000 de obiective turistice din România funcționează fără autorizație de securitate la incendiu. 
Cornel Dinicu
Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, "spovedanie publică": Scriu pentru că am înţeles că după înmormântarea fiului urmează să fiu arestat
Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor din localitatea Tohani, unde a avut loc incendiul devastator în urma căruia au murit 8 persoane, a scris pe Facebook o "spovedanie publică", în care vorbeşte de viaţa sa, despre familie, de încercările în afaceri şi reiterează că focul a fost pus de "o mână criminală", aşteptându-se să fie arestat după înmormântarea fiului său decedat în incendiu.
Copil bătut în stradă de alți copii, în jud. Cluj / Foto: Inquam Photos
Copil bătut în stradă de alți copii, în jud. Cluj. Dispecer 112, către o mamă care a semnalat agresiunea: "Legea nu este cum vreți dvs. Nu discutăm chestii personale!"
Un copil în vârstă de 10 ani a fost bătut în plină stradă, de alți doi minori, de etnie rromă, în localitatea Suceagu, județul Cluj, în a treia zi de Crăciun. Victima era însoțită de un prieten care a scăpat nevătămat pentru că agresorii au crezut că este fată. Copilul agresat are nasul și buza sparte, după ce a fost lovit cu piciorul și pumnul în față.