Articolele din categoria ACTUAL:

Cornel Dinicu / Foto: Inquam Photos
Patronul de la Ferma Dacilor, în fața magistraților cu propunere de ARESTARE preventivă după ce 8 persoane au murit în flăcări
Cornel Dinicu - patronul de la Ferma Dacilor și ceilalți doi administratori ai pensiunii vor ajunge astăzi în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Cornel Dinicu a ieșit în cătușe de la audieri, în timp ce primarul și fostul edil de la Gura Vadului, care nu au verificat dacă pensiunea avea autorizație de funcționare, dar și un angajat de la Direcția de Urbanism, au fost lăsați în libertate. Pentru prima dată, avem, oficial, cauza incendiului: suprasolicitarea instalației electrice. Prin urmare, ipoteza lansată din disperare de Cornel Dinicu și sora acestuia, cum că focul ar fi fost pus de o mână criminală, este aruncată în aer, cel puțin în acest moment.
Cât de sănătos este, de fapt, uleiul de măsline. Semnal de alarmă tras de medici
Cât de sănătos este, de fapt, uleiul de măsline. Semnal de alarmă tras de medici
Uleiul de măsline este adesea lăudat pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, precum reducerea inflamației, protejarea sănătății inimii și promovarea unei stări de bine generale. Cu toate acestea, precum orice alt aliment, uleiul de măsline poate prezenta unele riscuri pentru sănătate dacă este consumat în exces sau dacă provine din surse necalificate. Așa că, să discutăm despre aceste potențiale pericole ascunse în uleiul de măsline.
Marian Vanghelie / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
Marian Vanghelie, dezvăluiri-bombă în dosarul arestării Liei Olguța Vasilescu: "Ponta a pus-o pe o listă pe care i-a dat-o lui Maior, când era la SRI"
Fostul edil Marian Vanghelie a făcut dezvăluiri bombă la Realitatea Plus, după ce Lia Olguța Vasilescu a dezvăluit, la același post TV, faptul că el este cel care a avertizat-o în privința unui filaj al serviciilor care a dus, ulterior, la arestarea ei de către procurorii DNA. Vanghelie susține că totul ar fi pornit de la Victor Ponta, la vremea respectivă lider al PSD și premier, care voia să scape, cu ajutorul serviciilor, de oameni din partid care-I amenințau poziția.
Părinți din Bihor, condamnați la închisoare și muncă în folosul comunității după ce și-au retras copiii de la școală
Părinți din Bihor, condamnați la închisoare și muncă în folosul comunității după ce și-au retras copiii de la școală
Patru luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei și obligația de a munci câte 40 de zile în folosul comunității. Este condamnarea primită de doi părinți bihoreni acuzați de împiedicarea accesului la învățământul general obligatoriu după ce și-au retras patru copii de la școală pentru a-i înscrie în sistemul de învăţământ de tip homeschooling. Cei doi soți au invocat, printre altele, faptul că nu sunt de acord cu utilizarea internetului și nici cu orele online.
Soţia profesorului din Râmnicu Vâlcea dispărut de trei ani rupe tăcerea: femeia acuză o răzbunare
Soţia profesorului din Râmnicu Vâlcea dispărut de 3 ani rupe tăcerea: femeia acuză o răzbunare. Cele 10 întrebări de la testul poligraf
Soția profesorului de matematică dispărut din Râmnicu Vâlcea acuză că ancheta în acest caz are la bază declaraţia mincinoasă a fostului antrenor de şah al fiului său care, din răzbunare, pentru că băiatul a renunţat la serviciile lui, "a ticluit povestea". Femeia, principalul suspect în acest caz, se află sub control judiciar. Aceasta a fost supusă testului poligraf, însă l-a picat. 
Cazul profesorului dispărut din Vâlcea: soția și copiii minori i-ar fi plănuit moartea
Cazul profesorului dispărut din Vâlcea: soția și copiii minori i-ar fi plănuit moartea. Mesajul bizar trimis de pe telefonul victimei mamei bărbatului
Apar noi detalii în cazul socant din Vâlcea, tras parca la indigo cu cel al Elodiei Ghinescu. Înainte ca profesorul de matematică să dispară, mama acestuia a primit un mesaj bizar de pe numărul bărbatului în care îi mărturisea că are probleme cu legea și din această cauză a fost nevoit să dispară. Ulterior, a rugat-o să șteargă mesajul după ce îl citește. În acest moment, soția victimei este acuzată de crimă, după ce anchetatorii au strâns dovezi care arată că și-ar fi ucis soțul în urmă cu 3 ani cu ajutorul fiului minor. Bărbatul a fost dat dispărut în anul 2020, iar soția a susținut că omul a plecat la munca în Italia, ba chiar a și divorțat de el în lipsa acestuia. 
Cornelia Dinicu n-a scris un rând despre suspiciunile legate de fratele său
Sora patronului de la Ferma Dacilor a șters mesajul în care-și apăra fratele. De ce a făcut gestul chiar în ziua perchezițiilor?
Gest controversat al sorei patronului de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu. Femeia a șters sau a ascuns de pe rețele de socializare mesajul în care-și apăra fratele, sugerând că aceasta ar fi victima unei răzbunări. Cornelia Dinicu a renunțat la postare exact în ziua în care procurorii au deschis în forță a toți cei implicați în dosarul tragediei soldate cu 8 morți, inclusiv unul dintre băieții patronului.