Articolele din categoria ACTUAL:

Clotilde Armand vrea să închidă locurile de joacă din Sectorul 1! Motivul invocat de edil: pe cine dă vina/ Captură video
Clotilde Armand vrea să închidă locurile de joacă din Sectorul 1! Motivul halucinant invocat de edil: pe cine dă vina
Locurile de joacă din Sectorul 1 al Capitalei s-ar putea închide de astăzi. Este anunțul făcut chiar de edilul celui mai bogat sector. Clotilde Armand spune că decizia vine în urma fondurilor insuficiente pentru întreținere. Fondurile alocate pentru spațiile verzi și a locurilor de joacă au fost reduse drastic, de la 200-250 de milioane de lei, la doar 20 de milioane de lei.
Spitalul Universitar de Urgență (Municipal) din București/ Arhivă foto
Alertă de PLOȘNIȚE la secția UPU a Spitalului Universitar București! Un cabinet medical a fost închis
Situație incredibilă în Capitală! Un cabinet din cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Universitar București a fost închis după ce un pacient ajuns în UPU ar fi fost depistat cu ploșnițe. Situația vine la o săptămână după suspendarea cursurilor în instituțiile de învățământ din Sectorul 5 al Capitalei pentru dezinsecție în şcoli şi în perimetrul acestora, tot ca urmare a apariției ploșnițelor. 
Record negativ: O tonă de deșeuri adunate de pe malul râului Bistrița. Foto: Agerpres
Record negativ: O tonă de deșeuri adunate de pe malul râului Bistrița. Un televizor, o maşină de spălat şi chiar un frigider, ridicate de volutari
Aproximativ o tonă de deşeuri, majoritatea fiind PET-uri și cantități semnificative de aluminiu, precum și resturi ale unor mașini și aparate electrice, au fost adunate de pe malurile râului Bistrița într-o acțiune de igienizare și conservare a mediului, care a avut loc duminică în cadrul evenimentului "Cu Apele Curate". Această inițiativă ecologică a reușit să adune oameni din întreaga comunitate pentru a-și exprima angajamentul față de protejarea și menținerea calității apei și a mediului înconjurător, într-o lume în care poluarea și problematica deghizării deșeurilor reprezintă o provocare majoră pentru viitor.
Horia Constantinescu
Scandalului "puiului vopsit". Mizele din spatele isteriei naționale create de Horia Constantinescu. Șeful ANPC se află în plină campanie electorală
Șeful ANPC a creat o isterie națională privind utilizarea vopselei pe carnea de pasăre. Horia Constantinescu a declanșat scandalul imediat după ce a fost desemnat candidatul PSD la primăria Constanța. El a susținut că producătorii îi păcălesc pe consumatori și vor să obțină profituri uriașe prin vânzarea puilor vopsiți sub o etichetă tradițională. Mai mult, acesta s-a remarcat și prin controalele de la restaurantele Taverna Racilor pe care le-a închis, iar ulterior le-a promovat pe internet. Numele lui este legat și de Ferma Dacilor, unde o tragedie a avut loc de Crăciun. El era un vector de promovare pentru Cornel Dinicu și afacerea sa. 
Miliardarul britanic Richard Branson. Foto: Profimedia
Miliardarul britanic Richard Branson și-a prezentat evaluarea şcolară din care rezultă că era „prostul clasei”
Miliardarul britanic Richard Branson și-a prezentat evaluarea școlară de acum 65 de ani, iar aceasta nu era deloc laudativă la adresa sa. Raportul arăta că Branson avea o memorie slabă, performanțe sub standarde la Limba Franceză și era în urmă la Limba Engleză, îndeosebi la ortografie și citire. Rezultatele acestei evaluări contrastante arată că succesul unei persoane nu este condiționat de performanțele școlare, ci mai degrabă de alte calități și abilități pe care le dezvoltă și își pun în valoare în viața de adult.
Chiar ai nevoie să te speli pe față dimineața și seara?
Chiar ai nevoie să te speli pe față dimineața și seara? Răspunsul unui dermatolog s-ar putea să te surprindă
Îngrijirea pielii este un subiect care ridică multe întrebări, în special atunci când vine vorba despre frecvența spălării feței. Mulți oameni se întreabă dacă este mai bine să își spele fața dimineața, seara sau poate chiar de două ori pe zi. Așadar, este important să obținem informații de la experți pentru a putea lua decizii înțelepte în ceea ce privește îngrijirea pielii noastre. În acest sens, dermatologul de succes Shereene Idriss aruncă o lumină asupra acestei întrebări și ne oferă sfaturi și recomandări valoroase pentru a avea o rutină eficientă de îngrijire a tenului.
Volodimir Zelenski. Foto: Profimedia
Averea uriașă strânsă de Zelenski în timp de război. Proprietăți și sute de mii de euro, în conturile liderului ucrainean
Președinte pe timp de război, dar cu o avere uriașă! Volodimir Zelenski, liderul Ucrainei, și-a publicat declarația de avere pentru anul 2023, care arată negru pe alb că veniturile sale au crescut de aproape 4 ori față de anul 2022. Liderul ucrainean are aproape 300.000 de euro în conturi, iar cea mai mare parte provine din vânzarea titlurilor de stat pe care le-a deținut. 
Bărbat de 62 de ani, bătut în propria casă de 3 minori care l-au jefuit / Foto: Inquam Photos
Bărbat de 62 de ani, bătut și jefuit de 3 minori în propria casă, în Mureș. Culmea ironiei: agresorii au primit pontul chiar de la victimă
Nimic nu pare să mai fie sigur, în zilele noastre, nici măcar propria locuință. O demonstrează numărul crescut al incidentelor în care sunt implicate persoane ce sunt atacate, jefuite și chiar omorâte în timp ce se află în propria casă. Cel mai recent caz de acest fel este cel al unui bărbat de 62 de ani, din judeţul Mureş, care a fost bătut de trei minori care voiau să-l jefuiască. Atacatorii au dat buzna peste bărbat în casă, în timpul nopţii, atunci când acesta dormea și nu i-au dat nicio șansă să se apere.