Articolele din categoria ACTUAL:

Incendiu Prahova
Incendiu devastator într-o pădure din Prahova. Pompierii, nevoiți să meargă un kilometru pe jos pentru a ajunge la zona afectată
O intervenţie dificilă a pompierilor prahoveni are loc duminică amiază, în zona de nord a judeţului Prahova, unde un incendiu de pădure a cuprins o suprafaţă de aproximativ un hectar. Acţiunea este îngreunată din cauza faptului că autospecialele nu pot ajunge până la locul incendiului, salvatorii fiind nevoiţi să se deplaseze pe jos aproximativ un kilometru.
Simona Bucura Oprescu/ Facebook
Când intră pensiile majorate: anunțul crucial al ministrului Muncii. Simona Bucura Oprescu arată cum se calculează punctele de stabilitate
Anunțul momentului pentru toți pensionarii din România de la ministrul Muncii. În exclusivitate, Simona Bucura Oprescu a declarat că de la finalul lunii mai românii vor primi deciziile de recalculare cu noua formulă. Mai mult, la jumătatea lunii august, Casa Națională de Pensii va livra banii băncilor și Poștei Române astfel încât în septembrie, seniorii să primească pensiile mărite. Ministrul Muncii a venit cu lămuriri și în privința celor care au grupe de muncă. Cei pensionați deja nu sunt afectați de schimbările din lege. Noile prevederi se vor aplica celor care se vor pensiona în următorii ani.
Raport final. Ce spun experții la un an după cutremurele din Gorj, care i-au speriat pe români: care au fost cauzele/ Captură video
Raport final. Ce spun experții la un an după cutremurele din Gorj, care i-au speriat pe români: care au fost cauzele
Cutremurele de anul trecut care au speriat Gorjul nu au fost provocate, așa cum s-a speculat inițial, ci au avut la bază cauze locale, susțin specialiștii în fizica pământului, care se află într-o vizită în județ pentru a monta mai mulți senzori de monitorizare a activității seismice. Aceștia vor instala mai multe echipamente în zonele seismice vizate, pentru depistarea cutremurelor. 
Bogdan Despescu
România, în Schengen cu frontierele aeriene și maritime. Despescu, pe Aeroportul Otopeni: Măsurile sunt eficiente
Secretarul de stat Bogdan Despescu, chestor general de poliţie, a declarat duminică dimineaţa, la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", că subordonaţii săi sunt pregătiţi pentru întâmpinarea fluxurilor de călători în contextul intrării României în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene şi maritime, începând cu 31 martie, subliniind că măsurile luate sunt eficiente.
Rares Bogdan
Rareş Bogdan, despre imaginile cu Klaus Iohannis la golf: Faptul că a ales să îşi petreacă timpul în natură nu poate fi decât un lucru ce ţine de normalitatea unei poziţii publice
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat sâmbătă, despre imaginile cu preşedintele Klaus Iohannis la golf că faptul că a ales să îşi petreacă timpul în natură, de data aceasta neurcând pe munte cu rucsacul ci mergând la golf, nu poate fi decât un lucru ce ţine de normalitatea unei poziţii publice. Klaus Iohannis a ales astăzi să petreacă, într-o zi minunată, să se relexeze, a mai spus Rareş Bogdan.
Rares Bogdan
Rareş Bogdan, optimist: Vrem să luăm peste 90% din primăriile din România, peste 95% din Consiliile Judeţene
Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al partidului, a declarat sâmbătă că îşi propun ca la alegerile locale să ia peste 90% din primăriile din România şi peste 95% din Consiliile Judeţene, iar la europarlamentare, şi-au propus 17 europarlamentari, dar el ar vrea mai mult, 19 sau 20, Întrebat dacă Nicolae Ciucă este convins că va fi sută la sută candidat la prezidenţiale, Rareş Bogdan a precizat că vor discuta după 10 iunie cu partanerii de guvernare, însă în statutul partidului se precizează clar că preşedintele PNL este candidatul. ” ”Nu are ce face, îl obligăm”, a mai spus Rareş Bogdan.