Articolele din categoria ACTUAL:

Cozmin Gușă: Represalii dure contra presei libere! Au fost închise conturile de YouTube, Tik-Tok și Facebook ale GOLD FM/ Foto: Facebook
Cozmin Gușă: Represalii dure contra presei libere! Au fost închise conturile de YouTube, Tik-Tok și Facebook ale GOLD FM
În ultimele 48 de ore, au fost suspendate, blocate sau închise conturile de pe rețelele de socializare ale Gold FM. Nu există motivație care să stea în picioare pentru asemenea decizie. În fragmentele de emisiune pe care le-am postat pe aceste conturi abordările noastre au fost echilibrate, conform legii, neexistând nicio îndoială că am respectat deontologia jurnalistică, a anunțat, sâmbătă dimineață, comentatorul politic Cozmin Gușă. 
"Trompeta îngerilor", noul drog care face ravagii în cluburile din țară! Tinerii sunt drogați și jefuiți: poliția, în alertă
"Trompeta îngerilor", noul drog care face ravagii în cluburile din țară! Tinerii sunt drogați și jefuiți: poliția, în alertă
Este alertă în țară, după ce mai mulți români au reclamat la poliție că au fost drogați și jefuiți! S-a intamplat in cluburi, unde un nou stupefiant a început să facă prăpăd. Mai exact, este vorba despre o substanță obținută dintr-un arbore din America de Sud, care paralizează victima. Drogul este cunoscut sub denumirea de „Trompeta Îngerilor” și nu are miros sau gust. 
O tânără din București se laudă pe internet cu sumele obținute din pus unghii/ unsplash.com
O tânără din București se laudă pe internet cu sumele obținute din pus unghii. Fata ajunge și la 2.000 de lei pe zi ca manechiuristă VIDEO
O tânără de doar 20 de ani din București se laudă pe internet cu sumele uriașe pe care le câștigă din manichiură. Femeia a dezvăluit cât incasează din această activitate, pe care o face de acasă, fără contract de muncă și fără să plătească taxe la stat. Într-un filmuleț postat pe TikTok, manichiurista, susține că face și peste 2.000 de lei într-o singură zi doar din îngrijirea unghiilor. 
Aeroport Otopeni/ Arhivă foto
România, la un zbor distanță de Schengen! Cine NU va putea părăsi țara și cum vor călătorii minorii - DOCUMENTELE necesare
Mai este o zi până când vom putea zbura fără controale în spațiul Schengen! Am putea trece, totuși, prin verificări aleatorii, în aeroport. Poliția a anunțat că va face controale în echipe mixte cu Jandarmeria pentru a depista urmăriții, fugarii sau pe cei care vor să călătorească ilegal în Vest. Air Schengen vine, bineînțeles, cu măsuri mai lejere pentru călători. Între timp, se anunță negocieri până la sfârșitul anului și pentru aderarea terestră la spațiul de liberă circulatie. 
Doi soți, loviți cu mașina, în urma unui conflict în trafic! Scene șocante în Capitală  / Foto: Inquam Photos
Doi soți, loviți cu mașina, în urma unui conflict în trafic! De la ce a pornit scandalul: scene șocante în Capitală
Scene șocante în Capitală. Un bărbat a fost arestat după ce a lovit intenționat cu mașina două persoane, în urma unui conflict în trafic. Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zona. Una dintre victime a mărturisit în exclusivitate pentru Realitatea PLUS clipele de groază prin care a trecut. Atenție, urmeaza imagini cu un puternic impact emoțional. 
Zodiac chinezesc săptămâna 1-7 aprilie 2024
Zodiac chinezesc săptămâna 1-7 aprilie 2024. Energiile Dragonului întelept vor fi împărtășite cu generozitate zodiilor care sunt pregătite de transformări în viața lor
In saptamana 1-7 aprilie 2024, intelepciunea si energiile vibrante ale Dragonului de Lemn vor domina universul astrologic chinezesc, oferind zodiilor norocoase oportunitatea de a se conecta cu propriile lor forte interioare. Prin intermediul acestor energii benefice, zodiile vor simti un impuls puternic de a se conecta cu aspectele lor mai intunecate si de a le transforma in lumina si intelepciune. 
Trucul unui inginer pentru ca bateria mobilului să dureze mai mult
Trucul unui inginer pentru ca bateria mobilului să dureze mai mult
Bateria unui telefon mobil reprezintă un element esențial în funcționarea dispozitivului pe parcursul întregii zile, iar preocuparea pentru durabilitatea și eficiența acesteia a fost întotdeauna în centrul atenției atât pentru utilizatori, cât și pentru producătorii de smartphone-uri. În această constantă căutare a soluțiilor inovatoare pentru îmbunătățirea performanței bateriilor, un inginer a ajuns să descopere un truc ingenios care promite să prelungească viața acestora. 
Alla Pugaciova. Foto: Profimedia
Alla Pugaciova, legenda muzicii sovietice, este pe cale să fie desemnată 'agent străin' în Rusia
Procurorii ruşi au cerut Ministerului Justiţiei să o desemneze pe cântăreaţa Alla Pugaciova, "regina muzicii pop sovietice", drept "agent străin". Alla Pugaciova, este unul dintre cei mai apreciați artiști din Rusia și se poate lăuda cu o carieră de succes care s-a întins pe parcursul a mai multor decenii și ale cărei melodii au încântat fanii din  multe țări din fosta sferă sovietică, inclusiv din România.
Bărbatul crescut de lupi, mesaj terifiant după întoarcerea în civilizație. Foto: BBC
Bărbatul crescut de lupi, mesaj terifiant după întoarcerea în civilizație: "Lumea oamenilor este rece, de multe ori respingătoare”
Există multe povești despre oameni care au fost crescuți de animale sălbatice, însă, de cele mai multe ori, acestea sunt pură ficțiune, cum e cazul poveștii lui Mowgli din "Cartea Junglei. Ei bine, se pare că acest personaj chiar există în viața reală. Este vorba despre Marcos Rodríguez Pantoja, un spaniol care și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în munți și care a fost crescut de o haită de lupi. 
Horoscopul zilei, sâmbătă, 30 martie 2024.
Horoscopul zilei, sâmbătă, 30 martie 2024. Surprize pentru zodii, odată cu intrarea în sezonul eclipselor. Cei cu mentalitate nonconformistă vor fi avantajați
Horoscopul zilei de 30 martie 2024 vine cu influența puternică a Lunii în Săgetător și asistența energiei schimbătoare a planetei Uranus. Această configurație astrală indică faptul că s-ar putea descoperi o plăcere în a fi diferit și în a aborda viața cu o mentalitate deschisă și nonconformistă. Cu toate că mulți dintre noi ar putea întâmpina diverse obstacole pe parcurs, conștientizarea faptului că ne putem pregăti adecvat pentru a le depăși reprezintă primul semn că suntem într-o formă mentală și fizică excelentă. 
Un polițist de la Rutieră a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul. Foto: Profimedia
Un polițist de la Rutieră a fost lovit de o mașină în timp ce dirija traficul. Agentul a ajuns la spital
Azi, în jurul orei 19:20, autoritățile din județul Botoșani au fost alertate cu privire la un incident grav petrecut în orașul Flămânzi, unde un tânăr polițist în vârstă de 24 de ani a fost lovit de o mașină în timp ce își desfășura activitățile specifice de control al traficului rutier. Incidentul a avut loc pe o stradă aglomerată din localitate, în timp ce agentul de poliție efectua un semnal regulamentar de oprire unui autoturism.