Articolele din categoria ACTUAL:

Cine sunt cei doi frati care au murit/ FOTO: Facebook
Cine sunt cei doi frați care au murit în accidentul cumplit din Neamț. Mașinile implicate au trecut printr-un gard și au rupt stâlpi de beton
Accidentul cumplit din Neamț a lăsat în urmă un val de durere. Oamenii vorbesc deja despre cel mai grav accident din județ de la începutul acestui an, iar familiile victimelor nu își pot reveni din șoc. Doi frați de 23 și 17 ani care erau într-unul din autoturisme au murit, iar din cealaltă mașină, un tânăr de aproape 18 ani, a murit și el, după ce medicii l-au resuscitat aproape o oră. Totul s-a întâmplat după ce cele două mașini s-au ciocnit violent, apoi s-au răsturnat și au ajuns în curțile a două familii. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 
Polițistul de la Rutieră lovit de o mașină trebuie operat la Viena. Cât de gravă este, de fapt, starea sa
Polițistul de la Rutieră lovit de o mașină trebuie operat la Viena. Cât de gravă este, de fapt, starea sa
Polițistul rănit grav în timp ce se afla în misiune a ajuns în grija medicilor de la București și se află în comă. Angajatul IPJ Botoșani a fost lovit în plin de un autoturism, iar acum singura lui salvare este o operație în străinătate. Șoferul care l-a accidentat a declarat că l-a văzut prea târziu pe agent. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Dubla crimă din Botoșani: mamă și fiică, ucise cu toporișca și incendiate de o rudă
Cazul Petroșani. Mister total în cazul femeii găsite moarte pe câmp: "Venea bătută acasă". Ipoteza anchetatorilor: practica prostituția
Se adâncește misterul în cazul femeii ucise la Petroșani. Mama acesteia spune că fata venea des bătută, iar potrivit presei locale, aceasta practica prostituția. Polițiștii nu au niciun suspect până acum și încearcă să analizeze toate camere de supraveghere din zona câmpului unde a fost găsit cadavrul. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional! 
Catalin Cirstoiu
Cătălin Cîrstoiu: Periferia şi centrul sunt despărţite doar în mintea unora cu discursuri radicale, doar de oameni care dezbină
Candidatul alianţei PNL-PSD la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a transmis, după ce a vizitat Piaţa 16 Februarie şi parcul Kiseleff, două locuri foarte diferite şi ambele emblematice pentru sectorul 1, că periferia şi centrul sunt despărţite doar în mintea unora cu discursuri radicale, doar de oameni care dezbină şi el vrea să unească aceste zone, pentru că toţi suntem cetăţeni şi oraşul trebuie să funcţioneze pentru toţi.
Posta Romana
Grevă generală la Poșta Română. Conducerea companiei a fost informată de sindicaliști. Care sunt cerințele angajaților
Conducerea Companiei Naţionale „Poşta Română” a luat la cunoştinţă de decizia Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România de a declanşa conflictul colectiv de muncă sub forma unei greve generale în data de 1 aprilie. Compania subliniază că escaladarea conflictului de muncă este una artificială, iar Compania Naţională „Poşta Română” a luat toate măsurile pentru depăşirea acestuia. Asigurăm pe cei peste 2 milioane de pensionari care primesc drepturile sociale prin intermediul Companiei Naţionale „Poşta Română” că nu va exista nicio persoană care să nu îşi primească drepturile în termen, în luna aprilie, mai spune compania.
Accident pe DN1 / Foto: Inquam Photos
Accident grav pe DN1: Un șofer a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un stâlp care a căzut peste un trecător
Un accident a avut loc duminică, pe DN 1, în localitatea Ciolpani din judeţul Ilfov, în care conducătorul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune un stâlp, care a căzut pe carosabil, unde a lovit un pieton. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, valorile de trafic fiind în creştere, anunţă Poliţia Română.