Articolele din categoria ACTUAL:

Campanie electorală. Piedone strânge semnături cu gogoși și lăutari. Cîrstoiu, lângă farfuria cu mici
Campanie electorală. Piedone strânge semnături cu gogoși și lăutari. Cîrstoiu, lângă farfuria cu mici
Campania pentru Primăria Capitalei a intrat în linie dreaptă. Cristian Popescu Piedone a profitat de vremea bună și a ajuns în mijlocul unei piețe aglomerate, unde a strâns semnături de la bucureșteni. Mai mult, acesta a fost surprins și când oferea o sumă de bani unui călugăr. Candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu, dar și Nicușor Dan și-au făcut și ei promovare electorală. Actualul primar al Capitalei a mers la un târg pentru adopții de animale. 
Tensiuni uriașe din cauza alegerilor locale, în PSD-PNL. Vor avea sau nu candidat comun la Primăria Bacău
Tensiuni uriașe din cauza alegerilor locale, în PSD-PNL. Vor avea sau nu candidat comun la Primăria Bacău
Coaliția se clatină! Sunt tensiuni uriașe din cauza alegerilor locale, după ce liberalii au anunțat în ședința de astăzi că nu mai susțin candidatul comun pentru Primăria Bacău și că vor să meargă cu un candidat separat. Și Nicolae Ciucă a recunoscut că este supărat pe schimburile de primari, după ce social-democrații au încălcat pactul secret încheiat între liderii Coaliției
Semnificația misterioasă a alunițelor
Semnificația misterioasă a alunițelor: Ce spune despre tine locul în care sunt amplasate
Alunițele reprezintă de multe ori subiectul unor povești și interpretări misterioase, fiind considerate a avea un mesaj important despre persoana, în funcție de locul în care apar. Poziția și forma acestor mici semne distinctive pot influența și reflecta diverse aspecte ale vieții noastre. Așadar, înțelegerea semnificației alunițelor poate oferi o perspectivă fascinantă asupra trăsăturilor noastre de personalitate și chiar a destinului nostru.
Motivele surprinzătoare pentru care Marina Voica a ales să nu facă copii
Motivele surprinzătoare pentru care Marina Voica a ales să nu facă copii. „Nu cred că eram o mamă”
Marina Voica, una dintre cele mai longevive și respectate artiste din România, continuă să impresioneze cu grația și vitalitatea sa chiar și la vârsta de 87 de ani. Într-un podcast pe YouTube, Marina Voica a oferit o incursiune deschisă în viața sa, dezvăluind motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu avea copii. Artista remarcabilă a împărtășit cu sinceritate momentele cheie din viața sa, inclusiv cum și-a întâlnit marea iubire și cum a reușit să-și păstreze tinerețea sufletului în ciuda trecerii timpului.
Românii săraci își drămuiesc tot mai greu banii pentru hrană
Meniul de 74 de lei pe săptămână a aprins rețelele de socializare. Cât de sănătos este ?
Controversă uriașă în ceea ce privește coșul de supraviețuire sau "meniul românului sărac" de 74 de lei pe săptămână. Totul în condițiile în care prețurile au continuat să crească, iar oamenii caută disperați metode de a face față scăderii nivelului de trai. Coșul de supraviețuire conține o serie de alimente precum pâine, mezeluri sau legume. Autoarea experimentului a atras atenția că nu este o opțiune sănătoasă, ci una de necesitate.
Exemplu de videoclip trucat. Foto: DNSC
Cum să recunoști un videoclip trucat, ca să nu cazi pradă escrocilor. Ghidul deep fake, lansat de DNSC
Odată cu avansarea tehnologiei, videoclipurile trucate, cunoscute sub numele de deepfakes, au devenit o problemă tot mai presantă în mediul online. În timp ce aceste materiale falsificate pot fi extrem de convingătoare și greu de identificat cu ochiul liber, Ghidul privind identificarea materialelor de tip Deepfake, lansat de Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), vine în sprijinul publicului cu informații esențiale pentru recunoașterea și evitarea căderii în capcana escrocilor. 
Inregistrari teribile in interiorul unei gradinite
Înregistrări îngrozitoare de la o grădiniță din Ploiești. Ce putea să le spună educatoarea micuților
Poliţia judeţeană Prahova anunţă că a deschis anchetă după ce o educatoare de la o grădiniţă din municipiul Ploieşti a fost înregistrată în timp ce ameninţă un copil căruia îi spune că, dacă nu este ascultător, pune toată clasa să îl bată. Într-o altă înregistrare, pare că aceeaşi femeie loveşte un copil şi, adresându-se cel mai probabil unei colege, spune: „Ia uite, fată, că mă bagă ăştia în puşcărie, autiştii dracu!”
Oamenii sunt nevoiți să așrepte ore în șir pentru o banală consultație
Dezastru în spitalele lui Rafila. Cea mai mare criză de medici din ultimii ani, sunt liste interminabile pentru consultații
Este dezastru în spitalele lui Alexandru Rafila. Sunt liste uriaș de așteptate, e cea mai mare criză de medici din ultimii 7 ani. Pacienții așteaptă uneori chiar și luni întregi pentru o consultație banală. La Târgoviește de exemplu, medicii care vin de la București sunt plătiți cu suma de 1.500 de lei pentru o singură gardă, dar nimeni nu se angajează. 
Yellowstone-ul european. Ce vor filantorpii să facă din România: sunt vizate suprafețe uriașe de teren din zona Transilvaniei
Yellowstone-ul european. Ce vor filantorpii să facă din România: sunt vizate suprafețe uriașe de teren din zona Transilvaniei
România ajunge pe mâinile străinilor, bucată cu bucată! Unul dintre cele mai importante grupuri de miliardari din întreaga lume cumpără suprafețe uriașe de teren din țara noastră cu un singur scop: vor să creeze o zonă protejată gigantică de peste 200.000 de hectare. Practic, o suprafață aproximativ egală cu cea a unui parc național din Washington. Mai mult, filantropii vor să atragă investitori din toată lumea pentru a face rost de fonduri cu care să cumpere și mai multe bucăți de teren. 
În 60 de minute, pe banda de autobuz au circulat 65 de mașini și motociclete
Experiment inedit despre haosul rutier din București: În 60 de minute, pe banda de autobuz au circulat 65 de mașini și motociclete
Un experiment cu privire la felul în care folosită banda de autobuz a adus în prim-plan problemele grave de circulație din capitala României. În decurs de 60 de minute, pe banda de autobuz a unei străzi aglomerate din București au fost înregistrate 65 de mașini și motociclete care au circulat ilegal. Mai grav este faptul că printre mașinile care au folosit abuziv banda de autobuz s-au numărat și două mașini de Jandarmerie, o mașină de la Poliția Capitalei și alte două vehicule de Corp Diplomatic.