Articolele din categoria ACTUAL:

Snejana Bunacalea a fost ucisă în Italia.
O moldoveancă a fost ucisă în Italia. Criminalul este un bărbat de 54 de ani care a ucis-o pe îngrijitoarea mamei sale
Un incident șocant a avut loc în Italia, unde un bărbat de 54 de ani a ucis-o pe îngrijitoarea mamei sale, o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 43 de ani. Crima s-a petrecut din gelozie, după ce femeia a refuzat să se căsătorească cu el și a avut o întâlnire cu un alt bărbat. Acum, bărbatul se află în închisoare, condamnat la 22 de ani pentru omor calificat.
Laboratoarele Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați, Foto: economedia
Pâinea cu gust de friptură și berea cu extract din coajă de vinete. Unde se află cercetătorii care vor să revoluționeze piața alimentară din România
În laboratoarele Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați, studenții, ajutați de profesori, au reușit să creeze o serie de invenții inovatoare, care să aducă o nouă experiență a gustului. Printre acestea se numără salamul dietetic, batonul proteic din soia și zer, pâinea cu gust de friptură și berea cu extract din coajă de vinete. Aceste produse au fost rezultatul a sute de ore de cercetare și dezvoltare în mini-unitățile de producție ale facultății.
Discursul critic al șefei de promoție din Ineu a împărțit mediul educațional în două. Foto: Tion
Discursul critic al șefei de promoție din Ineu a împărțit mediul educațional în două: „Incapabilă de recunoștință”/ „Discursul arată problemele învățământului”
Discursul șefei de promoție a Colegiului "Mihai Viteazul" din Ineu, Iulia Cociuba, a ajuns viral pe rețelele de socializare și a creat un val de reacții în cadrul comunității educaționale. În timp ce majoritatea profesorilor au criticat discursul elevei, există și unii care recunosc că sistemul are încă multe de îmbunătățit și îndeamnă la o analiză obiectivă și lucidă a problemelor. Acești profesori cred că este necesar să se înfrunte realitatea și să se găsească soluții pentru a îmbunătăți educația în România.
Rugăciunea „Nu știu” - Secretul care ne ajută să conștientizăm cât de mare este puterea lui Dumnezeu
Rugăciunea „Nu știu” - Secretul care ne ajută să conștientizăm cât de mare este puterea lui Dumnezeu
În momentele grele, când se simt neputincioși în fața necazurilor, unii creștini se întreabă cum pot ajunge mai ușor și mai rapid la Dumnezeu, pentru a-i cere ajutorul. În acele clipe delicate, niciun cuvânt nu li se pare suficient de puternic și ar fi în stare să citească volume întregi de rugăciuni pentru a se asigura că dorințele lor ajung la Cel de Sus. Mulți nu știu că este mult mai simplu să se conecteze cu divinitatea și că au nevoie doar de o simplă conștientizare.
Prăpăd în București în urma fenomenelor meteo: copaci căzuți, case și străzi INUNDATE
Prăpăd în București în urma fenomenelor meteo: copaci căzuți, case și străzi INUNDATE
Astăzi, municipiul București și județul Ilfov au fost fenomene meteorologice extreme, în urma cărora au fost raportate numeroase incidente prin numărul de urgență 112. Avertizarea meteo cod portocaliu este valabilă până la ora 16:30 și include următoarele localități din județul Ilfov: Voluntari, Pantelimon, Brănești, Afumați, Glina, Găneasa, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Popești-Leordeni.
Sorin Constantinescu. Foto: captură TikTok
"Rușinea" pe care a trăit-o un milionar român când a comandat o șampanie de 2.000 de euro la Nisa. Povestea incredibilă a omului de afaceri
Pmul de afaceri Sorin Constantinescu este foarte apreciat pe rețelele de socializare pentru povestile pe care le spune din lumea bogaților, la care majoritatea românilor nici nu au acces. Recent, milionarul român a povestit ce a pățit într-un loc frecventat de oamenii extrem de bogați, acolo unde e o "rușine" să comanzi o șampanie de 2.000 de euro.
Adrian Năstase, fost premier Foto: InquamPhotos/Octav Ganea
Bomba anului. Austria îl investighează pe fostul premier Adrian Năstase în megadosarul șpăgilor Micorsoft
Procesul șpăgilor date de România pentru licențele Microsoft începe în Austria, la 20 de ani de la producerea faptelor. Iar printre cei vizați este chiar fostul premier Adrian Năstase. Informația a apărut în presa austriacă, iar Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel", a apreciat că un astfel de demers ar putea scoate în sfârșit la iveală dimensiunea și caracatița corupției din dosar.