Articolele din categoria ACTUAL:

Vremea 3 aprilie
Vremea 3 aprilie: Temperaturi plăcute în toată țara. Prognoza completă de la ANM
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru 3 aprilie. Vremea va fi călduroasă în toată țara. Valorile termice se vor situa ușor peste cele normale în această perioadă din an în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, cu valori mai scăzute atât ziua, cât și noaptea, în depresiunile din estul Transilvaniei.
Cutremur in Taiwan
Cutremur în Taiwan de 7.5 grade pe scara Richter. S-a emis alertă de tsunami și sunt zeci de clădiri prăbușite
Cutremur uriaș de 7.5 grade pe scara Richter în Taiwan. Un tsunami inițial a avut deja loc, cu o creștere a nivelului apei de 30 cm dar sunt așteptate valuri de 3 metri înălțime. În plus, s-au înregistrat deja multe replici ale seismului, majoritatea având intensitate de peste 5 grade. Populația a fost avertizată să se aștepte la asemenea replici în următoarea săptămână.
Klaus Iohannis caută susținere pentru șefia NATO! Întâlnire cu președintele Consiliului European și alți lideri-cheie, la București
Klaus Iohannis caută susținere pentru șefia NATO! Întâlnire cu președintele Consiliului European și alți lideri-cheie, la București
Înalți demnitari urmează să fie primiți miercuri la Cotroceni de către președintele Klaus Iohannis. La dineul oficial vor participa președintele Consiliului European Charles Michel și premierul Ungariei Victor Orban, dar și premierii Belgiei și Croației. Vizita are loc în condițiile în care Iohannis și-a anunțat candidatura la șefia NATO și are nevoie de susținerea celor 3 țări. 
Reacția lui Silvestru Șoșoacă după ce s-a emis ordin de protecție împotriva lui: „Diana te agresează și apoi ea e victimă”
Reacția lui Silvestru Șoșoacă după ce s-a emis ordin de protecție împotriva lui: „Diana te agresează și apoi ea e victimă”
Senatoarea Diana Șoșoacă l-a trimis în fața polițiștilor pe soțul ei, Silvestru. Femeia îl acuză că a agresat-o fizic în trecut și că în ultima vreme a agresat-o și emoțional. Polițiștii au luat în serios plângerea senatoarei și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele lui Silvestru Șoșoacă. La rândul său, bărbatul neagă acuzațiile și spune că nu a vorbit cu soția sa de mult timp. Cel mai probabil, Silvestru Șoșoacă se va alege cu o brățară electronică de monitorizare montată pe picior.
Mihai Tudose, despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: „Deja creşte 2-3 procente pe săptămână”
Mihai Tudose, despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: „Deja creşte 2-3 procente pe săptămână”
Mihai Tudose, coordonatorul campaniei PSD pentru alegerle europarlamentare, a negat că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, ar fi ameninţat că se va retrage din cursa electorală pe motiv că nu este mulţumit de felul în care cele două partide îl susţin în campania electorală. Potrivit lui Tudose, Cîrstou creşte 2-3 procente pe săptămână.
Cod de vânt în România: Acoperișuri smulse și copaci căzuți peste mașini. Vremea extremă a făcut prăpăd
Cod de vânt în România: Acoperișuri smulse și copaci căzuți peste mașini. Vremea extremă a făcut prăpăd! Date oficiale
Vreme extremă în ultimele ore. Ploile și vântul puternic au făcut ravagii în unele județe. În Capitală, pe șoseaua Fundeni, doi stâlpi de iluminat din beton au fost doborâți pe șosea, printre mașinile care circulau. Și în țară, vijelia a rupt zeci de copaci, iar acoperișurile de pe mai multe case și blocuri au fost spulberate de vânt. Mai multe trenuri au rămas în câmp, după ce vijelia a rupt copaci și a blocat șinele de tren. Crengile au ajuns și pe firele de tensiune, iar ulterior a izbucnit un incendiu.