Articolele din categoria ACTUAL:

Klaus Iohannis recunoaște că inflația a luat-o razna în România: „Ar fi bine să coboare!”
Klaus Iohannis recunoaște că inflația a luat-o razna în România: „Ar fi bine să coboare!”
Declarații îngrijorătoare din partea președintelui țării! Klaus Iohannis a lăsat de înțeles că România va trece în următoarea perioadă prin măsuri economice drastice pentru a se putea redresa după ce inflația a ajuns la un nivel alarmant. Astăzi, țara noastră are a treia cea mai mare rată a inflației din Uniunea Europeană. Deși situația este îngrijorătoare, președintele spune că nu vrea să se amestece în treburile Guvernului și este optimist cu privire la viitor. 
Klaus Iohannis, despre candidatura la funcţia de la NATO: „Nu intenţionez să mă retrag”
Klaus Iohannis, despre candidatura la funcţia de la NATO: „Nu intenţionez să mă retrag”
Americanii îi spulberă visul lui Klaus Iohannis de a deveni șeful NATO! Ambasadoarea Statelor Unite la NATO a declarat că țara sa îl susține pe deplin pe Mark Rutte pentru poziția de secretar general al Alianței. La scurt timp, principalele publicații de peste ocean și din Europa l-au desființat pe președintele nostru, despre care au scris că „nu este văzut ca o alternativă reală” și că „nu are nici cea mai mică șansă de succes”. Mai mult, un cotidian francez a scris că modul în care și-a anunțat Iohannis candidatura arată că nu a înțeles nimic și nu are calitățile necesare pentru această funcție. 
Gabriela Firea: „Vom lupta până la capăt pentru ca în 9 Iunie să schimbăm actualul model administrativ din toată Capitala”
Gabriela Firea: „Vom lupta până la capăt pentru ca în 9 Iunie să schimbăm actualul model administrativ din toată Capitala”
Gabriela Firea - președinte al PSD București s-a alăturat echipei partidului din Sector 2 într-o conferință de alegeri, exprimându-și sprijinul pentru realegerea deputatei Rodica Nassar în funcția de președinte al organizației. Împreună cu alți lideri importanți ai PSD și PNL, precum prefectul Capitalei și candidatul la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, Gabriela Firea a subliniat necesitatea unei schimbări administrative în întreaga Capitală.
Liderii europeni au ajuns la București. Klaus Iohannis, discuții-cheie cu Charles Michel și Viktor Orban: „Ne așteaptă provocări majore”
Liderii europeni au ajuns la București. Klaus Iohannis, discuții-cheie cu Charles Michel și Viktor Orban: „Ne așteaptă provocări majore”
Klaus Iohannis face primii pași spre șefia NATO! Președintele a chemat liderii europeni la Cotroceni ca să le ceară susținerea pentru funcția de lider al Alianței Nord Atlantice. Patru mari lideri europeni, printre care șeful Consiliului European - Charles Michel, dar și premierul Ungariei - Viktor Orban au ajuns la Cotroceni în această după amiază.
Trucul unei nutriționiste pentru a scăpa de pofta de dulciuri
Trucul unei nutriționiste pentru a scăpa de pofta de dulciuri
Zahărul a devenit o adevărată dependență pentru milioane de oameni din întreaga lume, reprezentând un pericol pentru sănătatea noastră. Consumul excesiv de zahăr este asociat cu o serie de probleme de sănătate, cum ar fi obezitatea, diabetul și bolile de inimă. Un exemplu alarmant este Spania, unde consumul de zahăr dublează cantitatea recomandată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), subliniind importanța de a reduce aportul de zahăr în dieta noastră. În acest context, nutriționistul Boticaria García ne oferă câteva sfaturi esențiale pentru a gestiona mai eficient dependența de zahăr și a promova un stil de viață sănătos.
Remediul natural pentru durerile de picioare
Remediul natural pentru durerile de picioare. Mulți au planta acesta în grădină și nu cunosc beneficiile frunzelor sale
Mulți oameni sunt adesea surprinși să afle că remediul natural pentru durerile de picioare se poate găsi chiar în grădinile lor, sub forma frunzelor unei plante pe care o pot cultiva cu ușurință. Această plantă cu rădăcini puternice și frunze verzi în formă de lance este considerată unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru ameliorarea durerilor de picioare.
Un cuplu a ales să trăiască permanent pe vase de croazieră. Foto: SkyNews
Un cuplu a ales să trăiască permanent pe vase de croazieră. „Costul vieții este aproape la jumătate din ceea ce era atunci când trăiam pe uscat'
Un cuplu neobișnuit a decis să-și facă din navele de croazieră locuința permanentă, renunțând la stilul de viață tradițional pe uscat. Această schimbare radicală a fost motivată în principal de costuri, iar cei doi spun că traiul pe mare le permite să economisească considerabil mai mulți bani decât atunci când locuiau într-o casă obișnuită. În plus, ei apreciază libertatea și aventura oferite de viața pe mare, reușind să exploreze diferite destinații și să trăiască experiențe unice pe durata călătoriilor lor.
Venus face conjuncție cu Neptun în 3 aprilie 2024
Horoscop special: Venus face conjuncție cu Neptun în 3 aprilie 2024. 3 zodii se vor afla sub influența energiilor divine feminine toată primăvara
În data de 3 aprilie 2024, planeta iubirii și frumuseții, Venus, va forma o conjuncție cu Neptun, planeta viselor și imaginației. Această conjuncție astrală promite să aducă o combinație puternică de energii romantice, senzuale și spirituale, care vor influența în mod special trei zodii. Aceste energii divine feminine vor fi resimțite puternic în timpul primăverii, oferindu-le nativilor oportunitatea de a experimenta conexiuni emoționale profunde și de a visa în culori vii.
Înregistratea integrală, difuzată la ora 21 la Culisele Statului Paralel
Înregistrări compromițătoare cu primărița REZIST. Cum își folosește Clotilde Armand puterea asupra angajaților. Bomba, detonată de ANCA ALEXANDRESCU- AUDIO
Primărița rezist este în război total cu propriii angajați de la Sectorul 1. Clotilde Armand ar fi făcut presiuni uriașe asupra subalternilor pentru semnarea unor contracte ilegale. Jurnalista Realitatea PLUS, Anca Alexandrescu, a obținut o înregistrare bombă care arată cum sunt făcute neregulile din cel mai bogat sector din Capitală! După cum reiese din stenogramele ședinței, primărița Clotilde Armand își folosește puterea pentru a influența agenda politică a sectorului 1.