Articolele din categoria ACTUAL:

Postarea virală care a încins spiritele: „Sunt o profesoară rea!”
Postarea virală care a încins spiritele: „Sunt o profesoară rea! Din prima zi le-am zis elevilor că nu au ce căuta la oră cu haine indecente, sau orice altă extravaganță”
O postare virală care a generat controverse și reacții puternice pe rețelele de socializare este cea a unei profesoare care se autointitulează "rea". Aceasta susține că de la prima zi de școală le-a transmis elevilor săi că nu tolerează prezența lor la ore în haine indecente sau cu orice formă de extravaganță. Mesajul transmis de către această profesoară a stârnit dezbateri aprinse privind limitele impuse în școli și relația dintre cadrele didactice și elevi.
Gușă va candida ca independent susținut de AUR
Gușă condiționează intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei de candidatura lui Simion la prezidențiale - VIDEO
Cozmin Gușă aruncă bomba și anunță că intră în cursa pentru Primăria Capitalei ca independent susținut de AUR! Analistul politic a făcut anunțul în exclusivitate pentru Realitatea Plus, unde a transmis că va candida cu condiția ca liderul AUR, George Simion, să intre personal în lupta pentru Cotroceni. Pe de altă parte, Gușă promite să lupte cu „rețelele mafiote” din București acuzate că fac legea de la începutul anilor 2000. 
Escrocheria valizelor pierdute pe aeroport ia cu asalt paginile de socializare Foto: Fanpage.it
Escrocheria valizelor pierdute pe aeroport ia cu asalt paginile de socializare. La noi, escrocii folosesc numele Aeroportului Otopeni
În ultima perioadă utilizatorii Facebook au fost de-a dreptul „asaltați” de un val de reclame care promit valize la doar doi euro. Anunțurile înșelătoare încearcă să reproducă aparența unui aeroport, iar narativa este acceea ca valizele respective au fost pierdute de calatori, nu au mai fost revendicate o perioadă mare de timp, iar acum administratorii vor să scape de ele la un preț modic.
Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște
Cum va fi vremea de 1 Mai și de Paște. Meteorologii au emis primele estimări, iar veștile sunt îmbucurătoare
Ultima lună de primăvară se anunță a fi una plină de surprize și bucurii pentru toți cei care își așteaptă cu nerăbdare mini-vacanța de Paște care, în acest an, va pica pe 5 mai. Cu toată lumea cu ochii pe prognoza meteo, așteptările sunt ridicate în ceea ce privește posibilitatea de a-și planifica un concediu scurt în acea perioadă. În acest sens, vestea de la directorul ANM, Elena Mateescu, vine ca o gură de aer proaspăt pentru toți cei care își doresc să se bucure de timpul petrecut în aer liber.
Zodiac chinezesc lunar aprilie 2024
Zodiac chinezesc lunar aprilie 2024. Puterea și rezistența Dragonului de Lemn înfloresc primăvara. Cinci zodii vor fi ajutate din plin
In luna aprilie 2024, avem sansa de a resimti cu putere energiile pozitive ale Dragonului de Lemn, care s-a instaurat la inceputul acestui an. Acest semn zodiacal chinezesc este asociat cu putere, succes, noroc si rezistenta, iar in primavara, aceste calitati ies in evidenta mai mult ca niciodata. Sub influenta Dragonului de Lemn, ne putem simti inspirati sa ne punem in aplicare proiectele si visurile pe care le avem, avand incredere ca vom reusi sa le indeplinim.
Gelozia, motivul atacului năucitor de la liceul din Sectorul 6. Un elev de 16 ani  a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o macetă
Gelozia, motivul atacului năucitor de la liceul din Sectorul 6. Un elev de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o macetă
Ies la iveală noi detalii șocante în cazul elevului de 16 ani atacat cu o macetă în curtea unui liceu de la periferia Capitalei. Motivul atacului ar fi fost gelozia. Agresorii, minori, au fost audiați și reținuți pentru 24 de ore. Victima de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, si a fost dus direct in sala de operații. Tânărul se afla în curtea liceului în momentul în care cei patru adolescenți au dat buzna și l-au atacat. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional. 
Isterie la raft! Românii vânează banii ascunși în dulciuri: zeci de ouă și de iepurași de ciocolată, distruși
Isterie la raft! Românii vânează banii ascunși în dulciuri: zeci de ouă și de iepurași de ciocolată, distruși
Un nou fenomen a creat isterie în țară! Românii au început să caute iepurași de ciocolată în magazine, dar nu pentru a-i mânca, ci pentru a-i distruge! Aceștia speră să găsească bani în dulciuri după ce mai mulți influenceri străini au anunțat că se găsesc bancnote de 50 sau 100 de euro în interiorul acestor produse. În goana după bani, mulți nici nu mai cumpără produsele, ci le strivesc direct pe raft, iar apoi pleacă fără să le plătească. Compania care produce ciocolata a lansat un mesaj în care le explică oamenilor că nu există premii în interiorul acestor dulciuri. 
Un nou scandal la grădiniță! O educatoare din Bacău, înregistrată în timp ce țipă și îi amenință pe copii/ Arhivă foto
Un nou scandal la grădiniță! O educatoare din Bacău, înregistrată în timp ce țipă și îi amenință pe copii: Vă arunc jos de la etaj
Un nou caz absolut revoltător a ieșit la iveală, de data aceasta într-o grădiniță din Bacău. O educatoare a fost înregistrată în timp ce țipa la copii și îi amenința cu bătaia. „Vă arunc jos de la etaj” - sunt doar câteva dintre cuvintele femeii. În tot acest timp, copilul agresat plânge. Într-o altă înregistrare, educatoarea este surprinsă când scoate un copil afară din clasă. Unul dintre minori, terifiat de educatoarea care ar fi trebuit să aibă grijă de el, a povestit acasă cele întâmplate. Părinții au cerut semararea unei anchete. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional! 
Averea uriașă a lui Mircia Gutău: șpăgi și contracte cu dedicație. Trecutul primarului din Râmnicu Vâlcea
Averea uriașă a lui Mircia Gutău: șpăgi și contracte cu dedicație. Trecutul primarului din Râmnicu Vâlcea
Mircia Gutău este unul dintre cei mai influenți oameni din Râmnicu Vâlcea și se află astăzi la cel de-al patrulea mandat de primar al orașului. În urmă cu 14 ani, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și șase luni de închisoare. Procurorii DNA l-au acuzat la acea vreme că a cerut 50.000 de euro de la un investitor imobiliar pentru eliberarea unui certificat de urbanism.