Articolele din categoria ACTUAL:

Reprezentanții pacienților susțin că un concediu medical nu e venit
Pacienții amenință că vor să dea Guvernul în judecată dacă va impozita concediile medicale
Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) a anunțat că va ataca „pe toate căile posibile” orice decizie care instituie impozit asupra sumelor încasate de bolnavii cronici în perioadele de concediu medical. Reprezentanții pacienților îl contrazic pe premierul Marcel Ciolacu și spun că banii primiți pentru concediul medical nu reprezintă o sursă de venit. 
Sute de oameni au venit cu chiloții pe cap la un muzeu. Foto: Profimedia
Sute de oameni au venit cu chiloții pe cap la muzeu. Ce i-a determinat să facă acest gest
Un muzeu din Statele Unite ale Americii a ieșit în evidență recent datorită unei inițiative inedite: invitarea vizitatorilor să devină deținători ai recordului mondial, purtând chiloți pe cap. City Museum din St Louis, Missouri, a fost gazda a 355 de persoane care au participat la acest eveniment neobișnuit, având ca scop stabilirea unui record pentru cea mai mare adunare de oameni care au purtat lenjerie intimă pe cap.
Edilul a chemat poliția locală și mascații Exclusiv
Spectacol penibil oferit de primarul penal Mircia Gutău. Baronul de Râmnicu Vâlcea a chemat o armată de polițiști să intimideze echipa Realitatea Plus - VIDEO
Scandal uriaș provocat de baronul penal Mircia Gutău. După ce zeci de oameni s-au strâns în fața primăriei din Râmnicu Vâlcea pentru a-și striga nemulțumirile, iar echipa Realitatea Plus a venit pentru a transmite în direct, edilul și-a trimis subordonații să împiedice acest lucru. Gutău a fost apoi invitat să-și expună în direct punctul de vedere, dar a încercat să o intimideze pe jurnalista Adriana Chițu. Iritarea lui Gutău este provocată de faptul că realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu, a dezvăluit modul în care edilul penal controlează orașul, prin intermediul întregii sale familii.
Vlad Pascu. Foto: Inquam
Sfidare fără margini: Avocatul șoferului drogat de la 2 Mai dă vina pe victime: „Se deplasau neregulamentar”
La finalul ședinței de judecată de la Judecătoria Mangalia, unde a avut loc al treilea termen al procesului lui Vlad Pascu, șoferul drogat care anul trecut a provocat un accident grav în localitatea 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri și rănirea altor trei persoane, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor. Afirmațiile făcute de acesta au expus „tertipurile avocățești” pe care le folosește în încercarea de a-și scăpa clientul de închisoare, sau cel puțin să obțină o sentință mai blândă.
Poliția, chemată să intervină în cazul unei femei vizibil agitate, care a spart geamurile apartamentului său, la Târgu Secuiesc
Poliția, chemată să intervină în cazul unei femei agitate, care a spart geamurile apartamentului său, la Târgu Secuiesc. Cum au reuși agenții să calmeze spiritele
Scene șocante la Târgu Secuiesc! Polițiștii au fost nevoiți să intervină  joi în cazul unei femei de 32 de ani, care era vizibil agitată şi a spart geamurile apartamentului său, aflat la etajul al doilea al unui imobil. Ea a fost convinsă să iasă din locuinţă, fiind transportată la spital pentru investigaţii medicale.