Articolele din categoria ACTUAL:

Un bucureștean spune că a dat peste o ploșniță într-un tramvai Imperio. Foto: Facebook
Un bucureștean spune că a dat peste o ploșniță într-un tramvai Imperio. Postarea care a băgat în sperieți călătorii
Un bucureștean, călător STB, a stârnit îngrijorare pe rețelele de socializare după ce a făcut o postare prin care avertizează că într-un Imperio care circulă pe linia de tramvai 32 ar putea exista ploșnițe. În ajutorul spuselor sale, bucureșteanul a postat o poză în care a surprins o insectă care pare că și-a găsit casa în tapițeria unui scaun al tramvaielor moderne.
Silvestru Șoșoacă, audiat la secția de poliție
Silvestru Șoșoacă a scăpat de brățara de monitorizare și de ordinul de protecție
Controverse majore în legătură cu Silvestru Șoșoacă. Polițiștii au declanșat o anchetă să vadă dacă nu cumva soțul senatoarei a încălcat acel ordin de protecie și s-a apropiat de Diana Șoșoacă înainte de decizia prin care a fost revocată măsura. Ulterior, polițiștii au aflat de decizia judecătorească prin care a fost retras ordinul de protecție și i-au scos brățara de monitorizare lui Silvestru Șoșoacă.
Listele au fost depuse la Biroul Electoral Central
Gabriela Firea, la anunțarea listei de europarlamentari ai coaliției PSD - PNL: Vom trimite în Parlamentul European cea mai bună echipă
Gabriela Firea, a treia pe lista de candidați la europarlamentare, este convinsă că România se poate dezvolta și mai mult "doar dacă vom fi prezenți la masa deciziilor", iar acest lucru este posibil, deoarece coaliția PSD PNL va trimite în Parlamentul European cea mai bună echipă, a afirmat Firea după ce liderii celor 2 formațiuni au depus listele la Biroul Electoral Central.