Articolele din categoria ACTUAL:

Polițiștii au tras numeroase focuri de armă (foto colaj: Opinia Timișoarei)
Mașină PLINĂ cu migranți, oprită cu focuri de armă de polițiștii din Timișoara, după o urmărire ca în filme - VIDEO
Scene șocante noapte trecută, la o acțiune de control pe autostrada Timișoara - Arad. O mașină pe care polițiștii au vrut să o oprească a demarat în trombă și abia după o urmărire ca în filme și după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă șoferul a fost convins să oprească. În vehicul se aflau 9 migranți, care au încercat să sară din autoturism si să fugă.
Morega a afirmat că ar dori să candideze la președinție
Morega s-a dat din nou în spectacol. Fostul baron se scobește între dinți și cântă, acompaniat de lăutari -VIDEO
Fostul baron de Gorj, Dan Ilie Morega, s-a transformat într-un personaj de telenovelă politică. Aflat în arest la domiciliu pentru că a condus în mod repetat fără permis, politicianul s-a dat din nou în spectacol, cântând acompaniat de lăutari. Prestația sa, mai ales prin felul în care începe, cu protagonistul scoțându-și dintre dinți resturi de mâncare, stârnește mai degrabă hohote de râs.
Conditiile grele de muncă reprezintă una dintre marile probleme din legea pensiilor / Foto: Inquam Photos
Guvernul vrea să scoată din legea pensiilor sporurile pentru condiții grele de muncă - SURSE. Discuții cruciale săptămâna viitoare
Se schimbă legea pensiilor! Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, ministrul Muncii va avea săptămâna viitoare o discuție cu premierul Marcel Ciolacu ca să elimine din lege condițiile grele de muncă! Asta ar fi cerut Comisia Europeană. Practic, statul este obligat să elimine treptat sporurile inclusiv din calculul pensiilor, dar să îmbunătățească în schimb condițiile de lucru. În plus, oamenii nu vor mai putea nici să iasă mai devreme la pensie.
Fostul șef al statului este circumspect în legătură cu șansele de recuperare a tezaurului
Băsescu aruncă bomba despre Tezaurul României de la Moscova. Ce valorează mai mult decât lingourile de aur - VIDEO
Traian Băsescu a făcut declarații explozive despre tezaurul furat al României! Potrivit fostului președinte, zecile de tone de monede pe care ni le-au luat rușii valorează mult mai mult decât aurul din care sunt făcute. Pe de altă parte, Traian Băsescu a spus că lucrările de artă și documentele care au fost trimise la Moscova au fost deja recuperate în cea mai mare parte, între anii 1934 și 1956. Așadar, rezoluția pe care au votat-o recent deputații europeni vizează mai ales aurul, a spus fostul șef de stat. 
Liderii USR și-au amenințat colegul care le-a cerut să fie corecți/ Foto: Inquam Photos
Scandal uriaș cu primărița Rezist Clotilde Armand. Cum negocia achizițiile primăriei cu firme de casă? - AUDIO
O nouă înregistrare bombă cu Clotilde Armand în exclusivitate la Realitatea PLUS. Este scandal monstru între reziștii conduși de Clotilde Armand, după ce primărița a aprobat o achiziție a filialei USR Sector 1 de la omul său de încredere. Membrii partidului au semnalat că acest contract a fost făcut pe șest, fără să fie informați. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la Clotilde Armand, dar fără succes. 
Simona Bucura-Oprescu este convinsă că prevederile legii vor fi puse în practică Exclusiv
Ministrul Muncii a explicat cum se poate realiza cumulul pensiei cu salariul. Vești de ultimă oră - VIDEO
Vești bune pentru toți pensionarii! Ministrul Muncii a spus în exclusivitate pentru Realitatea PLUS că noua lege le permite românilor să cumuleze în continuare pensia cu salariul. Simona Bucura Oprescu a explicat care sunt condițiile, dar și cum pot oamenii să rămână în activitate până la vârsta de 70 de ani. Sunt vești bune și pentru tinerele mame. Perioada de creștere a copiilor ar urma să fie considerată drept perioadă contributivă, iar femeile ar putea beneficia de o reducere a vârstei de pensionare. 
Cancelarul german s-a întâlnit cu liderii social-democrați
Marcel Ciolacu, după întrevederea cu Olaf Scholz: România mizează în continuare pe susţinerea Germaniei pentru aderarea completă la Schengen şi dezvoltarea economiei - VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a avut, sâmbătă la Palatul Victoria, o întrevedere cu cancelarul federal german Olaf Scholz, aflat în vizită în România. Discuţiile au vizat aprofundarea relaţiilor bilaterale, cooperarea în plan economic şi de securitate, aderarea completă a României la Schengen, precum şi teme de interes european, în contextul apropiatelor alegeri pentru Parlamentul European.