ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2024 – Alianța PSD-PNL 48,57%, AUR 14,93%. Date BEC centralizate la ora 10:00

Alianţa PSD-PNL a obţinut un scor consistent
Alianţa PSD-PNL a obţinut un scor consistent

Alianţa PSD-PNL a obţinut un scor de 48,57%, iar AUR este pe locul al doilea, cu 14,93% din voturi la alegerile pentru Parlamentul European. Cel mai bine clasat independent este Nicu Ştefănuţă, cu 3,08%, conform rezultatelor provizorii ale scrutinului transmise de Biroul Electoral Central, după centralizarea rezultatelor din 19.853 de secţii de votare dintr-un total de 19.870 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

BREAKING! Ciclonul Ashley și-a schimbat direcția, risc major pentru trei județe. Celulă de criză la Guvern

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Sore a slăbit reununțând la un singur aliment! Cântăreața este foarte sexy acum!

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

A murit milionarul Sever Mureșan, într-un spital din Franța

Articol partener

PUTEREA.RO

S-a stricat o turbină la o fermă eoliană deținută de stat! Problema e mult mai gravă decât pare

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Elevii pot solicita un abonament gratuit, valabil un an, direct de la casieriile Metrorex

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

RAPORT/ Discrepanţele rasiale din Europa nu pot fi decuplate de greşelile istorice

Actual

Zona Galați va fi din nou lovită de viituri
Ministrul Mediului a făcut anunțul la Comitet pentru Situații de Urgentă: Nu există NICIUN DUBIU că vor veni viituri - HARTA zonelor vizate
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a transmis sâmbătă, la şedinţa Comitetului ministerial pentru situaţii de urgenţă, ca toate autoritățile să fie pregătie şi să anunţe din timp oamenii. ”Trebuie să fim foarte atenţi pentru a putea diminua efectul acestor viituri care vin şi vreau să subliniez că nu există niciun dubiu că vor veni”, a precizat Fechet.

Autoritățile sunt în stare de alertă în zonele aflate sub avertizări meteo și hidro
Când se abate POTOPUL asupra Bucureștiului? Autoritățile au o nouă estimare privind debitele ploilor
Comitetului ministerial pentru situații de urgență, reunit sâmbătă, a transmis noua prognoză privind precipitațiile care vor lovi Bucureștiul în orele următoare. Meteorologii au anunțat deja că în Capitala se va trece rapid de la o vreme plăcută de toamnă la condiții meteo severe, cu risc de inundații, iar duminică dimineață se va emite un COD PORTOCALIU.

Hassan Nasrallah era o figură emblematică a mișcării (Profimedia)
Hezbollah a confirmat moartea liderului suprem Hassan Nasrallah și promite RĂZBUNARE. Temeri privind escaladarea conflictului
Mişcarea islamistă libaneză Hezbollah anunţă sâmbătă moartea liderului său Hassan Nasrallah, pe care Israelul a anunţat că l-a ucis vineri într-un atac la periferia Beirutului, relatează AFP.

Este ca și cum un râu curge prin cer și apoi se revarsă pe pământ (Profimedia)
Ce este "RÂUL ATMOSFERIC", fenomenul meteo care aduce potopul deasupra României. Explicațiile climatologului Mircea Duțu
Toată țara va fi măturată de ploi torențiale și vijelii. Este avertismentul făcut de specialiștii în climă. Meteorologii au emis și noi coduri de vreme severă pentru mai multe regiuni ale țării, iar într-o intervenție la Realitatea Plus, expertul climatolog Mircea Duțu a explicat fenomenul care va genera fenomenele extreme și în România, în următoarele zile.

Politică

Participanții au parte de delicii culinare de neuitat
Regal culinar și de tradiții pe Faleza Dunării, la Brăila. Este a șasea ediție a Festivalului Peștelui - VIDEO
În acest weekend are loc pe Faleza Dunării de la Brăila a VI-a ediție a Festivalului Peștelui, eveniment cultural-artistic de promovare a valorilor și tradițiilor locale, cu show-uri culinare și participarea unor invitați speciali, inclusiv artiști locali.

Dan Nica susține că acuzațiile lansate de Simion la adresa sa sunt false
Război total în politică, în urma inundațiilor catastrofale. Un europarlamentar PSD îl dă în judecată pe George Simion, acuzându-l de acuzații false
Război total în politică din cauza inundațiilor catastrofale din județul Galați. Dan Nica, europarlamentar PSD, anunță că l-a dat în judecată pe George Simion, după ce liderul AUR a lansat acuzații grave la adresa acestuia. Anumite construcții hidrotehnice din zonă i-ar aparține chiar eurodeputatului social-democrat, acuză George Simion. Dan Nica cere daune morale în instanță, pe care, spune el, vrea să le doneze pentru reconstrucția românilor rămași fără case. 

Contestatarii susțin că beneficiarii grupelor au plătit mai mult la stat în perioada activă
Noua lege a pensiilor, reclamată la Comisia Europeană. Mărul discordiei îl reprezintă eliminarea grupelor de muncă
Noua lege a pensiilor ajunge din nou pe masa Comisiei Europene. USR a depus o sesizare în care reclamă că legea nu respectă principiul contributivității în cazul pensiilor pentru persoanele care au lucrat în grupe de muncă. Reziștii susțin că în actuala formă reformă nu respectă PNRR.

Mașina a fost lovită în parcarea unui restaurant (Colaj Ziarul de Vrancea)
Mașina unui fost ministru, deputat de Vrancea, vandalizată. Imagini șocante, ce spune politicianul - FOTO/VIDEO
Imagini revoltătoare. Mașina deputatului Ion Ștefan ar fi fost vandalizată. Incidentul s-ar fi întâmplat în parcarea unui restaurant din Focșani. La plecare, deputatul și-a găsit autoturismul cu geamurile sparte. 

Ultimele stiri

Specialitșii nu sunt convinși că este vorba de o măsură eficientă
Anunț important pentru fermieri. În ce condiții își vor putea amâna plata ratelor?
Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a aprobat suspendarea datoriilor la bănci pentru fermieri. Este vestea care îi bucură pe mulți agricultori care au suferit pierderi majore în acest an din cauza secetei și care au ajuns să facă împrumuturi pentru a reuși să-și acopere din cheltuieli. 

Verificarea dosarelor pe repede înainte poate duce și la erori de interpretare
Bugetarii care au turnat la Securitate, demascați de verificările de amploare ale CNAS. Surprize mari la instituții centrale
Cei 130.000 de funcționari publici din România sunt verificați pentru a se stabili dacă, printre ei, au fost și turnători sau torționari ai Securității. 

Gruparea nu a confirmat încă eliminarea mai multor lideri (Profimedia)
Liderul Hezbollah, ELIMINAT în urma unui atac țintit. Alți lideri importanți ai grupării ar fi murit
Armata israeliană a anunţat, sâmbătă că l-a ”eliminat” pe liderul mişcării islamiste Hezbollah, Hassan Nasrallah. Atacul care a vizat cartierul general al organizației proiraniene de la periferia Beirutului a avut loc vineri.

Remedii Feng Shui de toamnă. Înconjoară-te de vibrațiile naturii și liniștea sufletească te va învălui
Remedii Feng Shui de toamnă. Înconjoară-te de vibrațiile naturii și liniștea sufletească te va învălui
 Debutul toamnei astronomice aduce un sezon de productivitate și enegie suletească revigorată, pe care o poți pune și mai bine ăn valoare cu ajutrul câtorva remedii feng shui în anumite zone de acasă și de la muncă.

Alegeri 2024. tu decizi!

TU DECIZI! Diana Șoșoacă rupe tăcerea: dialog exploziv cu Ana Maria Păcuraru. Ce a căutat, de fapt, la Ambasada Rusiei?
TU DECIZI! Diana Șoșoacă rupe tăcerea: dialog exploziv cu Ana Maria Păcuraru. Ce a căutat, de fapt, la Ambasada Rusiei?
Poate cea mai vocală și controversată figură politică din România, Diana Șoșoacă a fost invitată, astăzi, la Realitatea.NET, în cadrul emisiunii TU DECIZI!, moderată de Ana Maria Păcuraru.

Bătălia pentru locul 1 la prezidențiale. Care sunt cei mai bine cotați candidați. Foto/Inquam
Sondaj SOCIOPOL. Repoziționare totală pe scena politică. Surpriză în Turul II al prezidențialelor - candidatul care își reconfigurează traseul
Bătălia pentru câștigarea alegerilor prezidențiale este în toi, iar candidații se luptă pentru fiecare vot. Totuși, în ultima perioadă are loc o repoziționare totală pe scena politică.

Ce candidați ar putea intra în Turul II la alegerile prezidențiale. Foto/Inquam
Sondajul care dă toate calculele peste cap. Ce candidați ar putea intra în Turul II la alegerile prezidențiale
Un sondaj de opinie de la CURS realizat la nivel național, în perioada 13 – 27 August 2024, indică faptul că mai mulți candidați au șanse să intre în turul doi al alegerilor prezidențiale.

PNL Cluj: Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România
PNL Cluj: Președintele Ciucă este liderul de care are nevoie România
Astăzi, în cadrul unei ședințe oficiale, Biroul Politic Județean Cluj a luat o decizie importantă în perspectiva viitoarelor alegeri prezidențiale, votând în unanimitate susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă pentru funcția supremă în stat. Această alegere subliniază unitatea și determinarea organizației județene de a sprijini un lider considerat capabil să conducă țara pe calea stabilită de valorile și principiile pe care le promovează.

Vezi emisiunile Realitatea Plus