Articolele din categoria ACTUAL:

Detalii cutremurătoare din dosarul elevei olimpice, moarte în Neamț: mama băiatului în casa căruia a murit fata a MINȚIT în fata procurorilor
Dosarul elevei olimpice care a murit în casa dealerului din Piatra Neamț: mama tânărului a MINȚIT în fata procurorilor. Ce ascunde femeia
Ies la iveală noi detalii despre moartea Sharei, olimpica de 16 ani care s-a stins din viață în casa unui dealer din Piatra Neamț. Potrivit procurorilor, imediat după ce prietenul cunoscut pe internet a luat-o de la gară, cei doi au mers să cumpere droguri, apoi s-au îndreptat spre casa inculpatului. Deși în fața oamenilor legii, mama băiatului nu a recunoscut că fiul său consumă substanțe interzise, acest lucru a fost contrazis de conversațiile găsite de anchetatori în telefonul tânărului.
Un post de radio, amendat după ce ÎPS Teodosie a spus că femeile abuzate trebuie „să-şi ducă crucea”
Un post de radio, amendat după ce ÎPS Teodosie a spus că femeile abuzate trebuie „să-şi ducă crucea”
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a luat măsuri împotriva postului Radio Dobrogea în urma unor afirmaţii controversate făcute de Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie. Forul a decis sancţionarea postului cu o amendă de 10.000 de lei după ce ÎPS Teodosie i-a recomandat unei femei, care s-a plâns că este abuzată psihologic de către soţ: „să-şi ducă crucea”.
ALERTĂ cu bombă la aeroportul din Chișinău! Sute de persoane au fost evacuate. Trupele speciale au intervenit de urgență
ALERTĂ cu bombă la aeroportul din Chișinău! Sute de persoane au fost evacuate. Trupele speciale au intervenit de urgență
Sute de persoane au fost evacuate de urgență după o amenințare cu bombă pe aeroport. Trupele speciale și pirotehniștii au intervenit de urgență pentru a evacuat toți turiștii, dar și personalul aeroportului. Alerta s-a dat pe aeroportul din Chișinău, acolo unde printre sutele de pasageri afectați de zborurile anulate au fost și români care trebuiau să ajungă la București. 
STENOGRAME explozive din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă: Cum se plănuia plecarea din țară a lui Hideg
STENOGRAME explozive din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă: Cum se plănuia plecarea din țară a lui Hideg
Dezvăluiri halucinante din dosarul generalilor Coldea și Dumbravă. Realitatea PLUS a obținut stenograme incendiare care arată cum ar fi plănuit, cu ajutorul avocatului Trăilă, să-l scoată pe afaceristul Cătălin Hideg din țară cu scopul de a-l scăpa de dosar. Discuțiile dintre Doru Trăilă și denunțătorul generalilor se află pe masa procurorilor anticorupție. Pentru a pune mâna pe sume importante de bani, gruparea generalilor Coldea și Dumbravă a ajuns să plănuiască fuga lui Cătălin Hideg din România. 
5 zodii cărora nu le place să li se spună ce să facă: cum tratezi cu ele astfel încât să eviți un BLOCAJ/ Profimedia
5 zodii cărora nu le place să li se spună ce să facă: cum tratezi cu ele astfel încât să eviți un BLOCAJ
Astrologia ne oferă o înțelegere profundă a personalităților noastre, iar un aspect comun pe care mulți îl găsesc fascinant este modul în care diferitele zodii reacționează la autoritate și la indicații. În timp ce unele zodii sunt foarte deschise la sfaturi și direcții, există altele care preferă să-și croiască propriul drum și nu tolerează bine să li se spună ce să facă. În acest articol, vom explora cinci dintre aceste zodii și vom descoperi ce anume le determină să fie atât de independente și, uneori, încăpățânate.
Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder! Cei doi s-ar fi despărțit Exclusiv
Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu, prins de iubită pe Tinder! Cei doi s-ar fi despărțit
Europarlamentarul rezist Vlad Voiculescu a fost prins de iubită pe Tinder! Anunțul a fost făcut chiar de către Laura Ștefănuț pe un grup secret de pe Facebook, unde jurnalista a scris că între timp s-a despărțit de politicianul care se bătea cu pumnii în piept în lupta cu corupția din Sănătate. Cei doi urmau să plece împreună în Belgia, alături de fetița lor în vârstă de numai doi ani.