Articolele din categoria ACTUAL:

Zodiile care nu te vor trăda niciodată
Zodiile care nu te vor trăda niciodată. Pe ele poți să contezi că te vor sprijini în momentele grele
Oamenii sunt diferiți și fiecare are anumite trăsături distinctive. Loialitatea este una dintre cele care, din păcate, se găsește rar pentru că nu oricine se poate dedica în totalitate într-o relație de iubire sau de prietenie. Fiecare semn zodiacal are calități și defecte, dar numai câteva dintre ele posedă și loialitatea, atât de râvnită în zilele noastre, având în vedere că oricine își dorește un partener sincer și dedicat.
MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Macedonia de Nord
MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Macedonia de Nord - risc crescut de incendii şi restricţii de circulaţie
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Macedonia de Nord că, în perioada 1 iulie - 31 august, este prognoză de vreme caniculară, cu temperaturi peste normalul perioadei de vară, crescând riscul producerii incendiilor de vegetaţie pe întreg teritoriul acestui stat.
PSD câștigă pariul privind creșterea veniturilor românilor. Record pe piața auto în iunie, + 62% față de 2023
PSD câștigă pariul privind creșterea veniturilor românilor. Record pe piața auto în iunie, + 62% față de 2023
În luna iunie, piața auto din România a înregistrat o creștere de 62% față de 2023, reflectând eforturile guvernului condus de Marcel Ciolacu de a stimula economia și de a îmbunătăți nivelul de trai al românilor. Datele oficiale arată o expansiune semnificativă atât în segmentul mașinilor noi, cât și în cel al autoturismelor second-hand și evidențiază impactul pozitiv al eforturilor PSD de a crește veniturile și susține puterea de cumpărare a românilor. 
Efectele măsurilor PSD: românii o duc mai bine și revin la credite cu dobânzi decente
Efectele măsurilor PSD: românii o duc mai bine și revin la credite cu dobânzi decente
Politica impusă de PSD de când a ajuns la guvernare a avut drept scop creșterea veniturilor și un trai mai bun pentru toți românii. Acest lucru a dus la o majorare a apetitului pentru credite. În martie 2024, volumul creditelor de consum a crescut cu aproape o treime comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent, înregistrând cea mai bună performanță din ultimii trei ani. În același timp, și creditele ipotecare încep să se redreseze, după ce au fost afectate de creșterea dobânzilor în anul anterior.
O familie de români a ajuns la spital după consumul de caș contaminat. DSP a depistat bacterii periculoase în piață
O familie de români a ajuns la spital după consumul de caș contaminat. DSP a depistat bacterii periculoase în piață
O familie din Focșani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) cu toxiinfecție alimentară după ce a consumat caș de oaie cumpărat din Piața Agroalimentară din Focșani. În urma verificărilor efectuate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Vrancea, s-au descoperit bacterii periculoase atât în produsul vândut, cât și la stâna de unde provenea acesta, a anunțat instituția marți.