Articolele din categoria ACTUAL:

Miliardarul Ioan Niculae, dezvăluiri fără precedent. Ce a făcut când l-a văzut pe Florian Coldea la nunta fiicei lui
Miliardarul Ioan Niculae, dezvăluiri fără precedent. Ce a făcut când l-a văzut pe Florian Coldea la nunta fiicei lui
Miliardarul Ioan Niculae a făcut dezvăluiri fără precedent despre generalul Florian Coldea. Omul de afaceri spune că nu știa că ginerele său, Ovidiu Toma, este un apropiat al lui Coldea și mărturisește că a rămas surprins când s-a întâlnit cu generalul negru la nunta fiicei lui. Ioan Niculae a mărturisit că l-a întrebat pe Coldea dacă se interesa de probele din dosarul lui, iar acesta ar fi negat. 
Dosarul Cravedia. Cum au vrut magistrații să-l lase LIBER pe patronul stației GPL
Dosarul Cravedia. Cum au vrut magistrații să-l lase LIBER pe patronul stației GPL unde s-a produs explozia soldată cu 6 morți și zeci de răniți
Decizie scandaloasă a magistraților care instrumentează cazul exploziei de la Crevedia! În ciuda mai multor probe care sugerau că patronul stației GPL, Ionuț Doldurea, ar intenționa să plece din țară, judecătorul de cameră preliminară a dispus ridicarea măsurii controlului judiciar. Totul, în ciuda faptului că de mai multă vreme se știe deja în spațiul public faptul că Doldurea a căutat pe internet informații despre țări unde s-ar putea refugia, dar și despre boli mintale care l-ar scăpa de pușcărie.