Articolele din categoria ACTUAL:

Probleme pentru cei care cumpără de pe Temu și Shein
Probleme pentru cei care cumpără de pe Temu și Shein. Comisia Europeană lansează ofensiva împotriva celor două site-uri chinezești
Retailerii chinezi Temu și Shein, specializați în comerț electronic rapid, au primit ordine de la autoritățile de reglementare tehnologică din Uniunea Europeană să ofere informații detaliate despre conformitatea lor cu regulile UE privind conținutul online până la data de 12 iulie. Acest demers a fost generat de plângerile depuse de către organizațiile de protecție a consumatorilor.
Pericolul ascuns în gestul premierului Ciolacu de a-i chema pe Simion și Șoșoacă la consultări. Foto: Facebook
Pericolul ascuns în gestul premierului Ciolacu de a-i chema pe Simion și Șoșoacă la consultări. Avertisment de la un deputat: Legitimează extremismul în România
Inițiativa premierului Marcel Ciolacu de a-i chema pe liderii partidelor AUR și SOS la consultări pentru a stabili data alegerilor prezidențiale nu a rămas netaxat de către deputatul PNL Alexandru Muraru. Politicianul român consideră că prin acest gest Ciolacu își dezvăluie adevăratele intenții, acelea de a trage România în direcția extremismului, direcție mult dorită de Federația Rusă.
Mașină a pompierilor, avariată în urma unui accident grav pe pe DJ 244A
Mașină a pompierilor, avariată în urma unui accident grav pe pe DJ 244A. Autospeciala se deplasa în misiune
O autospecială a pompierilor care se deplasa în misiune a fost implicată într-un grav accident rutier, produs pe DJ 244A,  în apropiere de localitatea Gara Roșiești, comuna Roșiești. Deși autospeciala folosea semnalele acustice și luminoase pentru a semnaliza urgența intervenției, unii participanți la trafic nu au considerat necesară sporirea atenției și acordarea priorității, drept pentru care incidentul s-a soldat cu mai mulți răniți și pagube materiale.
Cum recunoști speciile de melci comestibili
Cum recunoști cele mai bune specii de melci comestibili și cum să le prepari în mod sigur și delicios
Melcii, cunoscuți sub denumirea de „escargots” în Franța, sunt considerați delicatese pe care puțini își permit să le deguste. Costând sume exorbitante, acești melci sunt rezervați celor cu posibilități financiare ridicate. Cu toate acestea, pasionații de gastronomie care nu dispun de mijlocele financiare pentru a avea acces la preparate din melci au găsit o soluție ingenioasă: să-i recolteze din propria grădină!
Moticul halucinant pentru care o elevă a fost bătută cu bestialitate de un coleg
Motivul halucinant pentru care o elevă a fost bătută cu bestialitate de un coleg: I s-a părut că se uită urât la el
Caz șocant în fața unui liceu din Craiova, chiar înainte de proba de BAC. O elevă a fost bătută cu bestialitate de un coleg, pentru că i s-a părut că se uită urât la el. Tânăra a ajuns de urgență la spital, însă s-a întors la scurt timp pentru a susține proba la Limba Română. Agresorul a fost așteptat de polițiști să termine examenul si a fost dus la audieri.