Articolele din categoria ACTUAL:

Cum doresc țările UE să abordeze fumatul în rândul tinerilor? Foto: eureporter
Cum doresc țările UE să abordeze fumatul în rândul tinerilor?
În ultimii ani, reprezentanții politici și experții în sănătate publică au tras un semnal de alarmă cu privire la numărul tot mai mare de tineri, în special minori, care folosesc în mod regulat produse pe bază de tutun și țigări electronice. Potrivit EU Reporter, Comisia Europeană a stabilit standarde pentru țigările electronice, inclusiv limite privind conținutul de nicotină și etichete care explică potențialele riscuri pentru sănătate. Cu toate acestea, rămâne la latitudinea guvernelor naționale să decidă ce abordare funcționează cel mai bine.
Incendiu de vegetație în București! Flăcările au afectat o locuință și o autospecială a pompierilor. A fost emis mesaj RO-ALERT
Incendiu de vegetație în București! Flăcările au afectat o locuință și o autospecială a pompierilor. A fost emis mesaj RO-ALERT
Un incendiu de vegetație uscată (miriște) a izbucnit pe Șoseaua Olteniței, în zona Popesti-Leordeni din județul Ilfov. Flăcările au cuprins rapid zona, manifestându-se cu intensitate și degajând mari cantități de fum. Rafalele de vânt au contribuit la extinderea incendiului, acesta ajungând să afecteze o locuință și o autospecială a pompierilor.
Nepotul lui Ion Iliescu, inculpat într-un  dosar de ită. Foto/Inquam
Situație mai mult decât complicată pentru Andrei Iliescu, nepotul lui Ion Iliescu. Este inculpat într-un dosar de mită
Andrei Iliescu, nepotul fostului președinte al României, Ion Iliescu. Procurorii au făcut percheziții la casa cumnatei fostului președinte și au găsit sume de bani care ar proveni din mita dată directorului din Ministerul Educației, Horia Hîrtopanu-Palmer. Potrivit anchetatorilor, sumele obținute ar fi fost folosite pentru achiziția unor imobile și a unor mașini de lux.