Articolele din categoria ACTUAL:

Cea mai FIERBINTE lună iunie din istorie. Experții avertizează: Vremea extremă va deveni un fenomen obișnuit
Cea mai FIERBINTE lună iunie din istorie. Experții avertizează: Vremea extremă va deveni un fenomen obișnuit
Meteorologii au anunțat o statistică îngrijorătoare: iunie 2023 a fost cea mai fierbinte lună iunie din istorie. Comparată cu media ultimilor 20 de ani, temperatura a crescut cu 3,2 grade. Dupa mai multe zile cu avertizari cod galben si portocaliu de canicula, aproape toată România este în această dimineață sub cod galben si cod portocaliu de vreme instabilă. |Iar meteorologii avertizeaza ca si în perioada urmatoare canicula va alterna cu fenomene meteo de instabilitate extremă. 
EXCLUSIV. A început marea recalculare a pensiilor: când ajung deciziile. 3 milioane de români vor primi a doua majorare Exclusiv
A început marea recalculare a pensiilor: când ajung deciziile. 3 milioane de români vor primi a doua majorare
Procesul de recalculare a început oficial, iar românii urmează să primească deciziile și vor vedea ce pensie vor avea din septembrie! Este declarația făcută în exclusivitate la Realitatea PLUS, de către secretarul de stat din Ministerul Muncii, Marius Stanciu. Oficialul a prezentat și modelul deciziei de recalculare, iar seniorii vor vedea numărul total de puncte și informații despre stagiile de cotizare. 
Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală
Bărbat, lăsat să moară cu zile la Spitalul Pantelimon din Capitală. Familia face acuzații grave: de la tratament defectuos la încercare de mușamalizare
Un nou caz șocant zguduie din temelii Spitalul Sfântul Pantelimon din București! Un bărbat îi acuză pe medici că i-ar fi ucis tatăl! Acesta din urmă a fost internat pe Secția de Terapie Intensivă după ce a suferit un infarct. Fiul său crede că moartea sa a avut loc din cauza unui tratament incorect și al neglijenței medicilor. Între timp, jurnaliștii au scos la iveală detalii îngrijorătoare despre ancheta care a avut loc la cererea ministrului Sănătății, Alexandru Rafilă. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! Între timp, a apărut și prima reacție oficială a Spitalului Sfântul Pantelimon. Reprezentanții unității medicale spun că pacientul a fost găsit în stare foarte gravă și a stat 10 zile intubat timp în care medicii au depus toate eforturile pentru a-i salva viața. 
Crima de la Padina. Un polițist și un procuror, martori la întreaga scenă: noi DETALII ȘOCANTE din dosar/ Captură video
Crima de la Padina. Un polițist și un procuror, martori la întreaga scenă: noi DETALII ȘOCANTE din dosar
Ies la iveală noi detalii scandaloase în cazul crimei de la Padina. Un polițist și un procuror au fost martori la întreaga scenă oribilă în care fiii vrăjitoarei Sidonia l-au ucis pe Sorin Anghel. Mai mult, unul dintre cei doi martori care îmbracă uniforma legii este cel care ar fi filmat momentele respective în loc să intervină sau măcar să își sune de urgență colegii. Șocant este și faptul că fiii vrăjitoarei Sidonia nu ar fi folosit doar un cuțit, așa cum se credea inițial, ci două. 
Dezastru în toată țara, după furtunile violente: copaci culcați la pământ, acoperișuri smulse de vântul puternic
Dezastru în toată țara, după furtunile violente: copaci culcați la pământ, acoperișuri smulse de vânt, case și drumuri inundate. UPDATE bilanț ISU - VIDEO
Ploile torențiale și vijeliile au făcut prăpăd în țară. În județul Suceava, o furtună apocaliptică a inundat străzile, iar mai mulți copaci au fost trântiți la pământ. Oamenii sunt disperați după ce acoperișurile au fost smulse de rafalele de vânt, iar mașinile le-au fost distruse. La Botoșani, pompierii au intervenit pentru a scoate apa din casele inundate. Iar în Capitală, pompierii au fost chemați în disperare de șoferii care și-au găsit mașinile distruse de copacii prăbușiți. 
Horoscop chinezesc, miercuri, 3 iulie 2024
Horoscop chinezesc, miercuri, 3 iulie 2024. Zodiile sunt sfătuite să nu mai caute perfecțiunea. Două semne vor trebui să își dezvolte simțul practic pentru a reuși în ce își propun
Miercuri, 3 iulie 2024, Dragonul de Lemn aduce un pragmatism puternic. Energia universului încearcă să ne aducă cu picioarele pe pământ și să ne facă să înțelegem că perfecțiunea nu este chiar atât de importantă. În loc să ne lăudăm cu mai mult decât suntem, este timpul să ne concentrăm asupra ceea ce putem face și să ne axăm pe realizarea obiectivelor.