Articolele din categoria ACTUAL:

Trenul Arad-Constanța a avut 5 ore întârziere din cauză unei locomotive defecte. Călătoria cu trenul, un coșmar
Trenul Arad-Constanța a avut 5 ore întârziere din cauză unei locomotive defecte. Călătoria cu trenul, un coșmar
Să mergi cu trenul poate fi o adevărată provocare zilele acestea. Dacă nu rămâi ore bune în câmp din cauza șinelor deformate de căldură sau a vreunei defecțiuni apărute pe nepusă masă la locomotivă, atunci te poți lovi de alte nereguli, cum ar fi mizeria din compartimente sau de la grupurile sanitare, lipsa aerului condiționat și orele mari de întârziere. Spre exemplu, un tren privat care se deplasa pe ruta Arad-Constanța a avut o întârziere de 5 ore după ce locomotiva s-a defectat. 
Recalcularea pensiilor: A apărut modelul deciziei! Cum arată DOCUMENTUL și ce informații conține
Recalcularea pensiilor: A apărut modelul deciziei! Cum arată DOCUMENTUL și ce informații conține
Realitatea PLUS a obținut, în exclusivitate, de la Ministerul Muncii, modelul deciziei de recalculare care urmează să ajungă la pensionari! Marea recalculare a început deja, iar în momentul în care vor primi documentul românii vor vedea ce pensie primesc în funcție de noua formulă. Adeverința conține informații despre numărul total de puncte, valoarea punctului de referință și punctele de stabilitate.
HARTA roșie a VIPERELOR. Zonele din România unde trăiește cel mai veninos șarpe
HARTA roșie a VIPERELOR. Zonele din România unde trăiește cel mai veninos șarpe
Numeroasele relatări din ultima vreme privind apariții ale șerpiilor în diverse zone din România au reaprins una dintre temerile cele mai frecvente ale oamenilor: întâlnirea cu un șarpe și riscul de fi mușcat, în cazul nostru de o viperă. În ciuda imaginii negative pe care o avem despre acest șarpe, specialiștii atrag atenția că, de cele mai multe ori, noi suntem cei care le invadăm teritoriul și ne expunem riscului de a fi mușcați. Concret, dacă știm cam în ce zone din țară și în ce tip de mediu locuiesc viperele, foarte probabil reducem mult riscul de a fi mușcați.
Autoritățile se pregătesc pentru noi TAXE: la cât ar putea ajunge TVA în 2025. Scenarii în lucru
Autoritățile se pregătesc pentru noi TAXE: la cât ar putea ajunge TVA în 2025. Scenarii în lucru
România se pregătește deja pentru noile taxe ce ar putea fi introduse de anul viitor, iar printre cea mai dură măsură ar putea fi creșterea cotei TVA. Unii economiști avertizează că taxa pe valoare adăugată ar putea ajunge la pragul de 21%, iar acest lucru se va reflecta la raft. Firmele lucrează deja pe mai multe scenarii, iar companiile din industria ospitalității avertizează că și prețul serviciilor acestora va crește. 
Saturn retrograd 29 iunie - 15 noiembrie 2024 afectează viața a patru zodii
Horoscop special: Saturn retrograd 29 iunie - 15 noiembrie 2024 afectează viața a patru zodii și le forțează să-și redefinească prioritățile
În acest an, retrogradul lui Saturn a început pe 29 iunie 2024 și se va încheia pe 15 noiembrie 2024. Retrogradul va rămâne în semnul zodiacal Pești pe parcursul acestor câteva luni și va avea un impact interesant asupra a patru semne zodiacale specifice. Saturn în Pești este atât de interesant pentru că majoritatea celorlalte poziții ale lui Saturn simt că trebuie să lupte împotriva a ceva, dar Pești este o poziție de acceptare. Nu este vorba de o luptă. Este vorba de acceptare.
Horoscop chinezesc joi, 4 iulie 2024
Horoscop chinezesc joi, 4 iulie 2024. Energiile benefice se aliniază pentru patru zodii. Noi oportunități le apar în cale
Ziua de joi, 4 iulie, este plină de promisiuni și oportunități pentru toți cei care vor fi atenți la semnele cerului. În contextul în care planetele se aliniază în mod benefic, energiile benefice vin să ajute zodiile norocoase și să ofere noi perspective și oportunități pentru dezvoltarea personală și profesională. În acest context, cei care sunt dispusi să facă pași importanți spre realizarea obiectivelor lor vor fi răsplătiți cu rezultate remarcabile și satisfacții nebănuite.