Articolele din categoria ACTUAL:

O studentă din București își dă în judecată părinții ca să îi dea bani pentru întreținerea la facultate
O studentă din București și-a dat părinții în judecată ca să îi dea bani pentru întreținerea la facultate. Tânăra acuză „o profundă traumă la nivel emoțional şi psihic”
O studentă de 20 de ani din București, care învață la Facultatea de Marketing de la Academia de Studii Economice, a decis să-și dea în judecată părinții. Ea le cere instanței să le oblige să-i plătească lunar o pensie de întreținere în valoare de 2.000 de lei până la vârsta de 26 de ani sau până la terminarea studiilor. Pe de cealaltă parte, părinții ei consideră acțiunea „profund umilitoare”.
O nouă zi, o nouă oportunitate de a face bine! Caravana Medicală a ajuns în județul Buzău
O nouă zi, o nouă oportunitate de a face bine! Caravana Medicală a ajuns în județul Buzău
O nouă zi, o nouă oportunitate de a face bine! Caravana Medicală a ajuns în județul Buzău, acolo unde sute de oameni au fost consultați oftalmologic și au primit ochelari de vedere gratuit. Pentru unii dintre ei, acesta a fost primul control oftalmologic. Veniturile mici nu le-au permis să dea sute de lei pe ochelarii de vedere. Spitalul Mobil ajunge în zilele următoare și în alte comunități uitate de autorități, din județele Bacău și Neamț. 
Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie
Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie. Universul îi va răsplăti pe cei care au așteptat îndeplinirea dorințelor. Ce zodii nu trebuie să rateze oportunitatea
Această săptămână este o oportunitate deosebită pentru zodiile care au fost prea temătoare să-și urmeze visurile, prea îngrijorate de starea lor actuală și prea puțin dispuse să riscă pentru a ajunge la un alt nicel. Dar, dacă vor reuși să se elibereze de teamă și să profite de energia curajului astral, vor culege rapid roadele promisiunii și vor ajunge la realizarea dorințelor. Este momentul să vă luați în serios responsabilitatea pentru propria viață și să profitați de oportunitatea de a vă urma visurile, indiferent de cât de îngrijoritor ar părea drumul.
Foto: Inquam Photos/George Călin
Bătaie în Parlamentul Albaniei la dezbaterile despre Coldea! Premierul Edi Rama a fugit de explicații
Bătaie în Parlamentul Albaniei în timp ce urma să fie audiat premierul albanez Edi Rama. Șeful Executivului albanez era convocat în plen pentru a lămuri legăturile oculte pe care le are cu Florian Coldea și cu mafia mexicană Sinaloa. Liderii opoziției au cerut explicații în Parlamentul de la Tirana despre rolul cheie al fostului șef din servicii Florian Coldea în schema drogurilor vândute în Balcani. Dezbaterile au degenerat într-un scandal monstru, iar aleșii albanezi și-au adresat injurii până când au început să se bată cu pumnii și cu picioarele. 
Mircea Geoană își pregătește campania electorală cu Florian Coldea! Cum se justifică
Mircea Geoană își pregătește campania electorală cu Florian Coldea! Cum se justifică
Mircea Geoană reacționează după ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia a fost băgat în ședință de milionarii lui Florian Coldea. Întâlnirea a avut loc într-un complex de lux din Bran și a fost organizată chiar de Secretarul General Adjunct al NATO. Acolo, potrivit presei, Mircea Geoană și afaceriștii controversați ai statului paralel au pus la punct direcțiile pentru bătălia din toamnă. Potrivit jurnaliștilor, Geoană își va anunța candidatura după summitul NATO de la Washigton, care va avea loc între 9 și 11 iulie. 
5 noi echipamente suplimentare de aer condiţionat, puse în funcțiune la Aerportul Otopeni. Anunțul CNAB/ Foto: Facebook BoardingPass
5 noi echipamente suplimentare de aer condiţionat, puse în funcțiune la Aerportul Otopeni. Anunțul CNAB
5 noi echipamente suplimentare de aer condiţionat, care să rezolve situaţia apărută în urma avariei produse la sistemul din zona de îmbarcare a aerogării Plecări, au fost puse în funcţiune la Aeroportul Henri Coandă din Capitală. Firma care asigură mentenanţa pentru sistemul de aer condiţionat a fost penalizată în total, până în prezent, cu peste 2.3 milioane de lei, anunță Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB).
CRIMĂ la comandă, în Grecia: afacerist executat de mafie! Legăturile sale cu România
CRIMĂ la comandă, în Grecia: afacerist executat de mafie! Legăturile sale cu România
Un bărbat care are afaceri imobiliare în Grecia și România a fost împușcat mortal într-o suburbie din nordul Atenei. Anchetatorii sunt de părere că în spatele atacului se află o grupare mafiotă de pe insula Mykonos, cunoscută pentru implicarea sa în ridicarea mai multor construcții ilegale. Nu este exclusă posibilitatea ca asasinatul să fi fost pus la cale cu ajutorul unui profesionist plătit din străinătate. Individul ar fi fugit deja din țară, scrie presa elenă.