Articolele din categoria ACTUAL:

Război în Ucraina, ziua 529. Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 529. Atacuri rusești cu rachete balistice și supersonice în toată Ucraina – Rusia a jurat răzbunare pentru petrolierul distrus
Război în Ucraina, ziua 529. Moscova a promis represalii în urma atacului ucrainean asupra unui petrolier civil în Marea Neagră, drept urmare bombardamente cu rachete balistice sunt raportate pe tot teritoriul Ucrainei. Universitatea de Economie şi Comerţ din Doneţk a fost atacată iar un centru pentru transfuzie sanguină din Harkov a fost distrus.
Anton Pisaroglu
Cine este românul din umbra celor mai temuți lideri politici - Legături cu dictatorii din Africa, cu ofițeri de informații americani și chiar cu Hunter Biden
Un român se află în spatele unor lideri politici influenți, în special din zona est europeană și din Africa! Iar potrivit Newsweek, Anton Pisaroglu are legături chiar și cu foști ofițeri de informații americani. El a ieșit din anonimat odată cu numirea sa în funcția de consilier al Vioricăi Dăncilă, pe când aceasta era prim-ministru al României și candidat din partea Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale din anul 2019. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să ia legătură cu Anton Pisaroglu, dar acesta nu a dorit să răspundă. 
Gheorghe Dinca
Procurorul din cazul criminalului de la Caracal SCAPĂ NEPEDEPSIT - Revoltă după 4 ani de la caul care a șocat România
După patru ani de la cazul Caracal, care a șocat o țară întreagă, singurul vinovat rămâne Gheorghe Dincă. Procurorul care a stat în fața porții criminalului scapă de acuzațiile penale, la fel și polițiștii implicați în acest caz. Singurii care mai sunt acum cercetați penal sunt trei foști polițiști de la un post comunal din Olt. Vă reamintesc că Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu. 
Wizz air
Ministerul Transporturilor a luat în sfârșit măsuri în privința Wizz Air - Ce anunț au făcut autoritățile
Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Bogdan Mîndrescu, anunţă, sâmbătă, că, în urma sesizării Agenţiei Uniunii Europene pentru Siguranţa Aviaţiei, urmează verificări la Wizz Air Hungary şi Wizz Air Malta. Se pot impune măsuri de remediere a deficienţelor sau sancţiuni, cea mai gravă fiind suspendarea sau revocarea certificatelor de operator aerian, care este ”puţin probabilă”. 
Untold
Untold, la un pas să se transforme în Colectiv - Mii de oameni au fost în pericol după ce scena a luat foc - VIDEO
Untold a fost la un pas de a se transforma în Colectiv. Mii de oameni au fost în pericol după ce scena a luat foc chiar în timpul unui concert din cauza artificiilor, anunță Realitatea PLUS. Incidentul nu i-a lăsat însă pe petrecăreți să se oprească. Peste 120 de mii de oameni au dansat fără oprire în a doua seară pe muzica trupei americane Imagine Dragons, așteptată de ani de zile la festival. Și n-a fost doar muzică rock.