Articolele din categoria ACTUAL:

Interviu eveniment cu Mihai Doroftei – Cine este și de unde a pornit familia DMS
Interviu eveniment cu Mihai Doroftei – Cine este și de unde a pornit familia DMS
Mihai Doroftei este fondatorul Grupului Las Vegas, unul dintre cei mai mari operatori din industria jocurilor de noroc din țara noastră. A pornit de jos, alături de frații săi, Daniel și Sorin, și, în timp, a reușit să pună bazele unei afaceri de succes, cu peste 3000 de angajați pe întreg teritoriul României. Într-un interviu sincer, cu cărțile pe față, Mihai Doroftei vorbește, dincolo de orice speculații, despre începuturile familiei sale în afaceri, despre greutățile din primii ani, dar și despre muncă, solidaritate și seriozitate, elemente care au făcut din Grupul Las Vegas cel mai de succes business 100% românesc din industria jocurilor de noroc.
Sfanta Teodora de la Sihla/ Captură foto
SĂRBĂTOARE 7 august: O mare sfântă este sărbătorită astăzi în calendarul ortodox. Zi de post
In fiecare an, pe data de 7 august, o praznuim pe Sfanta Teodora de la Sihla. Cuvioasa Teodora este prima romanca trecuta in randul sfintilor. A fost fiica lui Stefan Joldea, armas, un fel de comandant de artilerie la Cetatea Neamtului. Stefan Joldea, a trait in comuna Vanatori-Neamt si a avut doua fiice pe Marghita (Marghiolita) si pe Teodora. Aceasta din urma se casatoreste cu Elefterie, insa, nu dupa mult timp cei doi vor intra in cinul monahal. Teodora a intrat la Schitul Varzaresti-Vrancea, iar sotul ei, la Schitul Poiana Marului. Cuvioasa Teodora ajunge ucenica egumenei manastirii, schimonahia Paisia. Din cauza turcilor, egumena se retrage in Muntii Buzaului impreuna cu Sfanta Teodora si cu cateva maici. Dupa zece ani de nevointa in Muntii Buzaului, ajunge in Muntii Neamtului.
Eduard Hellvig
Dezvăluiri din interiorul SRI - Ce spune fostul director: Ofițerii din Servicii vorbesc puțin, sunt ateni la nuanțe
La mai bine de o lună de la momentul în care și-a dat demisia din funcția de director al Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig iese cu noi dezvăluiri incendiare despre modul în care funcționează serviciile în România. Fostul șef al SRI susține că ofițerii de informații devin și rămân cele mai riguroase persoane și spre deosebire de alte instituții, angajații nu pot intra în conflicte și nu se pot apăra nici măcar prin replici pentru a dezminți anumite informații. 
Masina in flacari
Mașina unui activist român care spirijină Ucraina ar fi fost incendiată - Bărbatul crede că a fost victima unui atentat al celor care susțin Rusia
Mașina unui activist care sprijină Ucraina încă de la începutul războiului ar fi fost incendiată! Radu Hossu, care a fost de mai multe ori pe front cu ajutoare, se îndrepta spre Ucraina. In timpul unui popas, la intrarea in Tg Mures, autoturismul a fost cuprins de flăcări. Bărbatul crede că a fost victima unui atentat al celor care susțin Rusia.