Articolele din categoria ACTUAL:

Masina in flacari
Mașina unui activist român care spirijină Ucraina ar fi fost incendiată - Bărbatul crede că a fost victima unui atentat al celor care susțin Rusia
Mașina unui activist care sprijină Ucraina încă de la începutul războiului ar fi fost incendiată! Radu Hossu, care a fost de mai multe ori pe front cu ajutoare, se îndrepta spre Ucraina. In timpul unui popas, la intrarea in Tg Mures, autoturismul a fost cuprins de flăcări. Bărbatul crede că a fost victima unui atentat al celor care susțin Rusia. 
Bărbatul împușcat la muntele Athos se află în stare gravă
Bărbatul împușcat la muntele Athos se află în stare gravă. Familia sa se teme de ce-i mai rău și face apel la donații de sânge
Starea de sănătate a românului împușcat de un călugăr pe Muntele Athos s-a înrăutățit brusc! Familia lui a lansat un apel disperat pentru donarea de sânge. Bărbatul a fost adus în țară cu o ambulanță asigurată de Gigi Becali. Pacientul a ajuns în stare gravă după ce a fost împușcat de un preot, tot român, pe muntele Athos, care încerca să țintească o pisică. 
Complexul Energetic Valea Jiului. Foto: ronicavj.ro
Noul Complex Energetic Valea Jiului ar putea deveni funcţional în cursul lunii septembrie. Declarațiile ministrului Energiei
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat duminică, la Petroşani, că noul Complex Energetic Valea Jiului ar putea deveni funcţional în cursul lunii septembrie: Cu toate acestea, ofcialul român a precizat că pentru ca noul complex să devină funcțional mai trebuie parcurşi o serie de paşi, între care şi acordarea unui ajutor de stat ce va fi trebui aprobat de Comisia Europeană.
Klaus Iohannis. Foto: Profimedia
Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul Centenarului Mausoleului Eroilor de la Mărăşeşti: „Conflictul militar din vecinătatea graniţelor noastre ne aminteşte ororile războiului”
Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul Centenarului Mausoleului Eroilor de la Mărăşeşti, în care aduce un omagiu tuturor înaintaşilor noştri care s-au jertfit pentru ţară, dar face referire şi la conflictul din Ucraina, care ne aminteşte ororile războiului şi datoria de a consolida capacitatea de apărare a României.
Cozmin Gușă: Reforma bugetară nu e românească, e a multinaționalelor
Cozmin Gușă: Reforma bugetară nu e românească, e a multinaționalelor. O implementează un popă-ministru, deci putem zice, ''Dumnezeu, cu mila sa''!
Consultantul politic Cozmin Gușă a criticat dur reforma bugetară propusă de guvernul României. Într-un editorial recent, Gușă a afirmat că această reformă nu este românească, ci este impusă de multinaționale, cu ajutorul unui ministru care este preot de profesie. În opinia sa, această reformă nu va aduce rezultatele scontate și va afecta negativ economia țării.
Deputatul USR Claudiu Năsui (Inquam Photos/ Octav Ganea)
Milionarii USR ies la atac după măsurile de austeritate anunțate de guvern. Adevăratele motive pentru care se revoltă Năsui, Barna și Drulă
Milionarii din USR ies la atac după ce Guvernul a anunțat măsurile de austeritate! Politicienii români au început deja să își apere averile uriașe. Președintele USR, Cătălin Drulă acuză Coaliția că nu are respect pentru afacerile cinstite, în timp ce vicepreședintele Claudiu Năsui amenință că măsurile vor ucide microintreprinderile din România, asta deși țara noastră are cele mai multe facilități fiscale din Europa.