Articolele din categoria ACTUAL:

Untold
Untold, la un pas să se transforme în Colectiv - Mii de oameni au fost în pericol după ce scena a luat foc - VIDEO
Untold a fost la un pas de a se transforma în Colectiv. Mii de oameni au fost în pericol după ce scena a luat foc chiar în timpul unui concert din cauza artificiilor, anunță Realitatea PLUS. Incidentul nu i-a lăsat însă pe petrecăreți să se oprească. Peste 120 de mii de oameni au dansat fără oprire în a doua seară pe muzica trupei americane Imagine Dragons, așteptată de ani de zile la festival. Și n-a fost doar muzică rock. 
Cum sa desfunzi scurgerea de la chiuvetă fără chimicale periculoase
Cum sa desfunzi scurgerea de la chiuvetă fără chimicale periculoase. Ai nevoie doar de niste ingrediente banale, pe care orice gospodină le are in casă
Când scurgerea de la chiuvetă este blocată, în general prima soluție care îți vine în minte este să apelezi la produse chimice puternice. Cu toate acestea, aceste substanțe pot fi periculoase pentru sănătate, dar și pentru mediul înconjurător. Din fericire, există o soluție naturală și sigură pentru a curăța scurgerea.
Nicolae Ciucă, decorat cu ordinul eparhial „Crucea Bucovinei” la mănăstirea Voroneț
Nicolae Ciucă, decorat cu ordinul eparhial „Crucea Bucovinei” la mănăstirea Voroneț
Mănăstirea Voroneț a fost gazda unui eveniment deosebit la care a participat președintele Senatului României, gen. (r) Nicolae Ionel Ciucă, și Secretarul de Stat pentru Culte, Ciprian Olinici. În lăcașul de cult cu o importanță istorică deosebită Nicolae Ciucă a fost decorat cu ordinul eparhial „Crucea Bucovinei” în semn de recunoștință pentru contribuția sa deosebită în sprijinirea bisericii și a comunității din România. 
Trenurile CFR, adevarate saune pe roți
Trenurile CFR, adevărate saune pe roți. Fără aer condiționat și geamuri care să se deschidă, călătorii sunt obligați să suporte și 45 de grade la amiază
Trenurile CFR sunt adevarate saune pe roți. Fără aer condiționat și fără geamuri care să se deschidă, la o temperatura de 45 de grade la orele amiezii: asa au calatorit zeci de oameni, printre care si foarte multi copii. Conditiile inumane au fost surprinse si de o echipa Realitatea PLUS, care a parcurs o parte a calatoriei de groaza. 
Scandal și circ la un control ANPC pe litoral
Scandal și circ la un control ANPC pe litoral. Mâncare gătită pe asfalt, oamenii au înjurat inspectorii și au aruncat în ei cu alimente
Vineri seara, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a efectuat o acțiune de control asupra mai multor comercianți din Satul de Vacanță din Constanța, care s-a soldat cu un incident neplăcut. Potrivit declarațiilor președintelui ANPC, Horia Constantinescu, echipele de control au fost supuse unor insulte și agresiuni verbale, iar unul dintre comercianți a aruncat chiar cu alimente în comisarii instituției. 
Ultimele mesaje trimise de Shara, eleva olimpică moartă în Neamț
Ultimele mesaje trimise de Shara, eleva olimpică moartă în Neamț după ce a fost drogată
Au fost facute publice ultimele mesaje trimise de olimpica de 16 ani care a murit după ce a fost drogată și obligată să intretina relatii sexuale. Ultima conversație a purtat o cu mama ei. În discutie, copila îi spunea femeii că se află la un hotel. În realitate însă, era în casa băiatului de 19 ani pe care îl cunoscuse pe internet. Acum, individul care a drogat-o pe fată riscă până la 25 de ani de închisoare. Alături de el au fost prinși și doi prieteni de-ai săi, tot traficanți de droguri.