Articolele din categoria ACTUAL:

Război în Ucraina, ziua 528. Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 528. Dronele ucrainene au distrus un petrolier rusesc în strâmtoarea Kerci; Summit-ul de Jeddah, Arabia Saudită, un nou pas sspre o eventuală pace
Război în Ucraina, ziua 528. Arabia Saudită găzduiește un summit important în urma se pot face pași importanți spre o eventuală soluție de pace pentru Ucraina, cu atât mai mult cu cât China și-a anunțat participarea pe ultima sută de metri. În Ucraina, bombardamentele continuă. Mai multe explozii au fost auzite în zona Podului din Crimeea vineri, după miezul nopții.
Testul infidelitații ne propune să alegem imaginea care ne atrage cel mai mult
Testul infidelităţii: Imaginea care te atrage spune cât de dispus(ă) ești să „calci pe alături”
Indiferent cât de „prinsă” te simți de partenerul tău într-o relație, până în punctul în care Făt-Frumos în persoană nu ar putea să te desprindă de privirea fermecată pe care o arunci asupra lui, totuși, există momente în care ochii tăi rătăcesc în căutarea altor tipi atrăgători care trec pe lângă tine. Pentru a-ți testa loialitatea și a afla răspunsul, poți încerca testul simplu descris mai jos și să vezi dacă ești dispusă să îl treci.
 Aceste 3 zodii dau lovitura după Luna Plină din 1 august 2023
Aceste 3 zodii dau lovitura după Luna Plină din 1 august 2023
Lucrurile au fost destul de bizare pe 1 august, când Luna plină s-a ridicat în vizionarul Vărsător. Semnul de Aer logic se referă la spargerea a ceea ce este rău, iar această Lună plină ne dă puterea să îmbrățișăm pe deplin diferențele noastre colective. Pentru unii, această Lună plină le cere să devină inconfortabil de vulnerabili. Dar această lunație cântă o melodie mai înălțătoare pentru zodiile de mai jos.